Kök- & badrumsplanerare i bygg- & inredningsbutik

Kök- & badrumsplanerare i bygg- & inredningsbutik

Du som är en utåtriktad och kreativ köksinredare som brinner för möten med nya kunder – vi har en tjänst ledig till dig. Har du hög servicevana och kan hantera många projekt samtidigt? Perfekt!

Hos oss på DN Bygg & Inredning har du möjlighet att utvecklas och tillsammans med oss förverkliga våra kunders drömmar.

Vi söker en utåtriktad och kreativ medarbetare. Tidigare erfarenhet från inrednings- eller byggbranschen är ett krav. Arbetsuppgifterna består av att bemöta kunder i vår butik samt rita och offerera badrum och kök. I tjänsten ingår även att ta emot leveranser samt samordna beställningar och leveranser mellan hantverkare och leverantörer.

Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och noggrann. Du bör vara strukturerad och stresstålig då vi arbetar med många projekt samtidigt, både privatpersoner och företagskunder. Vi är ett glatt gäng som har kul ihop och söker nu ännu en positiv kollega med hög servicevana.

Start: Omgående
Omfattning: 1 års vikariat med stor chans till förlängning
Arbetstid: Måndag-fredag, samt lördagar på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm

Ansökan skickas till jobb@dnbygg.se
Intervjuer sker löpande
Mer info
Telefon 0854571770
Email Mejla DICK NIKLAS BYGG & INREDNING AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.dnbygg.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget:
DN Bygg & Inredning AB är ett stabilt bygg- och inredningsföretag verksamma inom Storstockholm. Vi är inriktade på totalentreprenader och våra beställare är privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. De flesta av våra kunder är via rekommendationer, vilket är något vi känner oss stolta över. Läs gärna mer på hemsidan www.dnbygg.se.