Erfaren drifttekniker med kundansvar/TAM till DGC

Erfaren drifttekniker med kundansvar/TAM till DGC

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC startades 1991 och DGC:s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av våra tjänster till vår målgrupp. Vår tillväxt ska vara lönsam, grön och hållbar.
Vi är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg. www.dgc.se

Tycker du om att arbeta med både drift, förbättringar och ny teknik samtidigt som du arbetar i nära dialog med kunder?

Om Tjänsten
I rollen ingår du i ett av våra tre kundteam i Stockholm. Du kommer att ha ansvar för egna kunder och se till att deras driftmiljöer uppfyller deras behov och överenskommen nivå samt löpande arbeta med förbättringar och utveckling av miljöerna. Det är en roll där du både kommer att arbeta med drift, förbättringar och ny teknik men även arbeta nära våra kunder. I det dagliga arbetet kommer du att arbeta nära våra kundansvariga samt nära vår TAC. Du kommer att ha en nära dialog med de kunder som du ansvarar för och även ha uppföljnings- och driftsmöten med dem för att stämma av leveransen samt föreslå förbättringar, uppgraderingar och förändringar som du sedan ansvarar för och driver i projektform. Du ansvar även för att löpande dokumentera dina kunders miljöer.

Vår TAC sköter primärt den dagliga driften åt kunderna men du kommer att arbeta med större incidenter, problem och komplexa förändringar.

Hos oss får du arbeta i en sammansvetsad grupp med hög kompetens och med den senaste tekniken från Microsoft.

Dina kunskaper och erfarenheter
För att lyckas i rollen tror vi att du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt flerårig erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer samt en god erfarenhet av att arbeta med kundansvar.

Vidare har du en god kunskap och erfarenhet av Microsofts server- och molnlösningar. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation.

Vi söker just nu dig som även har en lite djupare kompetens inom Citrix samt något/några av dessa områden: MS SQL, AD/GPO, Exchange, Hyper-V, SCCM, IIS, RDS, O365, Azure.

Om du har kunskap och/eller erfarenhet av nätverk, ITIL, Linux, övervakning, backup, lagring, etc. ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du kommunikativ och du har ett stort teknisk intresse. Du är analytisk, engagerad, självgående och prestigelös samtidigt som du tycker om att arbeta i och vara en del av ett team.
Din sociala och pedagogiska förmåga gör att du har lätt att prata med olika typer av människor.

I den här rekryteringen arbetar vi tillsammans med p4it Search and Recruitment och ifall du har några frågor är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Jen Scheffel, jen.scheffel@p4it.se, 0733 118798 alternativt till Louise Furugård, louise.furugard@p4it.se, 0733 118726.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av p4it
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)