Vakt / Väktare

Vakt / Väktare

Vi söker kvalificerad personal till vårt vakt team. Är du intresserad i att prova dina kompetenser i tjänsten, så skicka din ansökning idag.

Som vakt blir du en del serviceavdelningen som alltid är tillgänglig och ser till att våra gäster får den hjälp, service och assistans som dom behöver.

JOBBET
Som vakt ombord på DFDS passagerarfartyg består din vardag av lika delar säkerhetsvakt och lika delar servicepersonal i vår reception. Du kommer därför att få en spännande och varierande vardag, som ställer krav till att du kan skapa ett överblick i pressade situationer.

Dina primära arbetsuppgifter innebär att upprätthålla lugn och ro under natt timmarna, samt att serva våra gäster i receptionen.
Det är du och din kollega som har ansvaret för säkerheten under kvälls- och natt timmarna, så som brand- och säkerhets rond och närvaro på nattklubben. Som vakt är du också med till att assistera styrman vid sjukbehandling.

Arbetet innefattar också:
  • Assistering vid incheckning och ombordstigning
  • Bagage kontroll
  • Service och försäljning i receptionen och banken
DIN PROFIL
  • Du är utbildad vakt
  • Du har erfarenhet som vakt och/eller som dörrvakt på nattklubb
  • Du är serviceinriktad och har erfarenhet med kundservice
  • Du pratar flytande danska, svenska eller norska och kan kommunicera på engelska
  • Du är flexibel, initiativrik och ansvarsfull
  • Du har god samarbetsförmåga och trivs bra i ett litet team
PRAKTISK INFORMATION
Utöver en allsidig arbetsplats med möjlighet för utveckling och karriär, blir du också en del av DFDS familjen. Du jobbar i en period på 14 dagar följt av 14 dagar ledighet - inklusive lön. Arbetstiden ligger mellan 10-12 timmar om dagen.

Vi garanterar en energisk och positiv arbetsmiljö med stark samarbetskultur. Du blir en del av en gemenskap med de mest fantastiska kollegorna.

Vi står för kost och logi när du är ombord. När jobbdagen är slut har du möjlighet för att träna i vårt gym eller varva ner i ett av våra sällskapsrum och umgås med dina kollegor. Vi erbjuder även goda personalförmåner, bland annat gratis resor med DFDS för dig och din familj.

Lön följer avtalet mellan DFDS och Metal Maritime och är nettolön som inte beskattas.

Är du vår nya kollega? Hoppa ombord och följ med på vår resa!

Ansök genom att trycka "Ansök nu". Vi behandlar ansökningarna löpande, men eftersom tjänsten ligger öppen året om, kan där gå lite tid innan du hör från oss.

Har du frågor omkring tjänsten, ber vi dig vänligen kontakta HR Manager Josefine Jönsson på +45 91 37 41 37.
Mer info
Kontaktperson Josefine Jönsson
Telefon +45 91 37 41 37
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dfds.com/en/
Sista ansökningsdag 28 okt 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På ruten mellem København og Oslo sejler DFDS to skibe, CROWN SEAWAYS og PEARL SEAWAYS. Skibene fungerer som flydende hoteller og betjener årligt op imod 780.000 passagerer fra hele verden. Hver overfart tager ca. 17 timer, og undervejs er der en lang række tilbud: Fem forskellige restauranter, en vinbar, en pub, Natklub, Diskotek (Crown), Espresso House, Poolområder, Tax Free shopping samt Konferencecenter. Skibenes besætninger består af ca. 350 personer pr. skib. Hotelafdelingen udgør ca. 280 personer, og er dermed den største del af besætningen. Vi har alle et fælles mål om at betjene og give vores gæster en maritim kvalitetsoplevelse på havet. Læs mere om hvad vi tilbyder vores gæster på www.dfdsseaways.dk.