Designlight söker nu sin nästa stjärnsäljare i Stockholm, välkommen med din ansökan!

Designlight Scandinavian AB är ett framgångsrikt grossist- och tillverkningsföretag som har utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning. Genom egen produktutveckling i nära samarbete med elektriker och tillverkare har vi full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Kvalitet och smarta lösningar för installatörer och användare är en framgångsfaktor som har fått stor uppmärksamhet i branschen.


Om tjänsten
Som säljare hos Designlight blir du en viktig ambassadör för våra produkter i kontakten med våra grossister, elektriker och arkitekter. Du presenterar och informerar samt värnar om hur produkterna presenteras i butik. Du arbetar efter ett strukturerat arbetssätt i vårt CRM system där du dokumenterar alla aktiviteter och det är även där du skapar offerter. Till din hjälp har du vår tekniska säljsupport och ljusdesigner.

Ditt arbete sker ute på plats i mötet med kunden och vid kundevent och mässor. Du utgår hemifrån, tjänsten innefattar en del resande.

Du kommer bland annat arbeta med
  • Medverka vid kundevent, mässor och andra säljaktiviteter
  • Skapa offerter och följa upp dessa inför orderläggning
  • Dokumentera aktiviteter och besök i vårt affärssystem
  • Komma med enklare idéer och förslag på belysning
Vi söker dig som
  • Har godkänd gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av försäljning, meriterade inom el eller belysning
  • Har ett kontaktnät inom el eller byggmarknad
  • Har god datavana, meriterande om du tidigare arbetat i ett CRM system
  • Talar och skriver flytande svenska
  • Har B-körkort

För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att skapa goda, långsiktiga relationer och har ett eget driv av att göra lönsamma affärer. Du kommer tillhöra ett glatt, positivt och ödmjukt team där det finns goda möjligheter att utvecklas. Vi strävar alltid efter att vara öppna och ärliga, och att ha roligt på jobbet!


Låter tjänsten intressant? 
Vänta inte med att söka! Intervjuer samt urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekryteringsprocess samarbetar Designlight med OnePartnerGroup AB i Stockholm. Frågor om tjänsten hänvisas därför till ansvarig rekryterare Josefine Blomkvist på 072-377 51 25 alternativt josefine.blomkvist@onerpartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 2 december. 
 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.designlight.nu
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se