Junior frontend-utvecklare

Junior frontend-utvecklare

Om rollen

I rollen som Junior frontend-utvecklare hos Delta Projects kommer du ingå i utvecklingsteamet som idag består av ca fem andra utvecklare. Tillsammans med ditt team kommer du utveckla hemsidor för olika kunder. Du kommer främst arbeta med frontend-utveckling även om viss backend kan förekomma. De tekniker du kommer arbeta mest med är React, HTML, CSS, PHP och Wordpress. Du kommer ha ett nära samarbeta med ditt team, ha stand-up varje morgon och jobba med 2-veckors sprintar. Onboardingen kommer anpassas efter dig som person och tidigare erfarenhet. Är du mer junior kommer du till en början få arbeta med mindre uppgifter och sitta bredvid en av de andra utvecklarna, för att sedan ta på dig allt mer ansvar.

Önskad erfarenhet

Vi söker dig som har:
  • En avslutad utbildning inom programmering, webbutveckling eller liknande, alternativt är självlärd inom området
  • Har relevanta projekt inom webbutveckling/frontend att visa upp
  • Erfarenhet av flera av följande tekniker: React, HTML, CSS, PHP, Wordpress
  • Flytande engelska och goda kunskaper i svenska
För att lyckas så bra som möjligt i rollen ser vi att du har ett stort intresse för frontend och webbutveckling. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, vågar ifrågasätta gamla rutiner och har inga problem att fråga dina kollegor om du behöver hjälp. Att arbeta i team och lära av varandra för att tillsammans ta fram bästa möjliga lösning för kunden är något du tycker är kul och drivs av.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Delta Projects är ett konsultföretag som utvecklar och säljer webbprojekt, verktyg och system som skapar förutsättningar för deras kunder att stärka sitt varumärke och sin verksamhet. Företaget har sitt huvudkontor på Östermalm i Stockholm. Just nu söker Delta Projects en Junior frontend-utvecklare att stärka upp teamet med. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du sedan kommer bli anställd direkt hos Delta Projects.

Tjänsten är på heltid med start omgående eller så snart som möjligt. Som Junior frontend-utvecklare hos Delta Projects kommer du få möjlighet att arbeta med många olika projekt och kunder och utveckla dina kunskaper inom frontend och webbutveckling. Låter detta lockande? Vi på Studentwork arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan redan idag!