Senior Konsult / Assessor inom järnväg

Senior Konsult / Assessor inom järnväg

Senior Konsult / Assessor inom järnväg

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av de största företagen inom säkerhet, test, inspektion och certifiering i världen.

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vill du vara med och göra världen till en lite säkrare plats? Affärsenhet Rail har lång erfarenhet och hög kompetens inom järnvägssäkerhet och ingår i Affärsområde Safety & Quality Management Nordic, som utöver Rail arbetar inom "Arbetsmiljö & Säkerhetskultur", Audits, Kvalitet & Miljö", "Maskin- & Processäkerhet", samt "Vindkraft".

Om tjänsten

Affärsenhet Rail avser att utöka sin verksamhet inom järnvägssäkerhet och tredjepartsbedömningar, där du får en viktig roll i detta och blir bidragande till den framtida expansionen. Du kommer att arbeta i team med internationella kollegor och behöver kunna kommunicera både i fysiska möten och via digitala kommunikationstjänster, både på svenska och på engelska. Tyska är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholmsområdet eller Malmö, men även andra orter kan diskuteras.

Kvalifikationer

Vi söker dig med bakgrund från liknande roller och som lockas av möjligheten att få vara med och bygga upp järnvägsaffären. För att göra detta behöver du har mycket god förståelse för kundernas behov och trender inom järnvägsmarknaden. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av ERTMS-projektet. Vidare är det positivt om du har erfarenhet av arbete med funktionell säkerhet inom Automotive och har arbetat med t ex ISO:26262. Utöver detta ser vi att du har erfarenhet av Signalsäkerhetsbedömningar, Standarderna EN-50126, 50128 och 50129 och Tredjepartsrollerna NoBo, AsBo eller ISA. Tjänsten kräver att du har B-körkort och du bör även ha tillgång till egen bil. DEKRA lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker en självgående konsult som är initiativtagande, driven och relationsskapande, samt har förmågan att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Rail är det viktigt att du trivs ute hos kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

Vi erbjuder

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en enhet med ett tydligt fokus på utveckling. Samtidigt tillhör du en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt. Vi erbjuder förmåner avseende utveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, reseförsäkring och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas vid behov.

Intresserad?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att höra av dig! Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Urval kan ske löpande, men sista ansökningsdag är 2020-01- 31.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Affärsenhetschef Jörgen Nyberg 010-4551657 eller Affärsområdeschef Jari Salo 010-4551222.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av DEKRA Industrial AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)