Besiktningsingenjör inom lyft Stockholm

Besiktningsingenjör inom lyft Stockholm

DEKRA växer och nu behöver vi utöka vårt härliga gäng med besiktningsingenjörer i Stockholm. Vår vision är att göra världen tryggare och säkrare på vägen, i hemmet och på arbetsplatsen.

DEKRA utför besiktningar av objekt inom bygg, industri och fastighet, vi har kunder inom många olika typer av branscher. Kanske börjar du arbeta med hiss och rulltrappor men vill vidareutveckla dig med tiden till mobila arbetsplattformar eller kranar och traverser? Varför inte tivoliattraktioner och vattenrutschbanor?

Vi söker dig

Just nu söker vi dig som vill arbeta inom fastighetssegmentet. Vi söker dig som är en framåt och positiv person med social kompetens och som trivs med mycket eget ansvar och kundkontakt. Vi på DEKRA tror på begreppet "frihet under ansvar". Du kommer därför själv att planera dina dagar, varför vi tror att du trivs med att arbeta självständigt och mot uppsatta mål.

Krav är att du har minst B-körkort, samt talar och skriver obehindrat på svenska.

Vad DEKRA erbjuder dig

Det är våra medarbetare som för DEKRAs varumärke framåt, därför kommer vi vilja satsa på dig! Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med möjligheter att utvecklas. Du kommer att ta del av en väl inarbetad introduktionsplan med både stegvis utbildning och praktik. Dessutom kommer du att ha trevliga kollegor och engagerade chefer nära till hands.

Välkommen till ett härligt gäng med högt i tak, som har his(s)nande kul på jobbet!

Har du frågor gällande tjänsten?

Välkommen att kontakta:

Ramy Elatousi, Sektionschef Lyft Stockholm
ramy.elatousi@dekra.com

Markus Deckeman, Sektionschef Lyft Stockholm
markus.deckeman@dekra.com

Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dekra.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (37 dagar kvar)