Accounting Manager

Accounting Manager

Vi söker en ny Accounting Manager som trivs med utmaningar, högt tempo och vill ha roligt på vägen.


Som Accounting Manager har du det övergripande ansvaret för ekonomiområdets verksamhet och redovisning av DEFA AB.


Dina huvudarbetsuppgifter/ansvarsområde:


*Årsredovisning/Årsbokslut


*Månadsbokslut


*Utföra analyser och bistå chefer med beslutsfattande underlag.


*Internkontroll av andra DEFA bolag


*Skatt- och momsredovisning


*Avstämningar och controller uppgifter


*Löpande bokföring


För att trivas i denna roll gillar du att arbeta självständigt likväl som i ett lag. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och vara serviceinriktad. Ha en god analytisk förmåga, se möjligheter, kunna driva egna projekt och vara lösningsorientrad. Du ska vara noggrann och kunna prioritera då du kommer att behöva leverera kvalitetsarbete inom snäva tidsramar. Du trivs i ett företagsklimat som förändras och du kommer att ha nytta av ett strukturerat arbetssätt och ett eget driv.

Du är utbildad ekonom på Bachelor eller Master nivå med 3–4 års relevant erfarenhet inom redovisning/revision. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har mycket goda kunskaper i Microsoft Dynamics AX, QlickView, Compello eller liknande system.


Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Kista som precis flyttat in i nya fräscha lokaler.


Kontakta oss på jobs@defa.com för mer information eller för att ansöka om vår lediga tjänst. Urval sker löpande, dock vill vi ha din ansökan senast 30 november. Tillträde snarat.
Mer info
Email Mejla DEFA AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt mål är att göra människors liv enklare, effektivare och mer miljövänliga. Vi tillhandahåller produkter och tjänster som förbättrar hur människor laddar, förvärmer och säkrar sina fordon, tänder upp sina byggnader och vägar, kontrollerar sina stugor, dokumenterar körjournaler och mycket mer. Vi är dedikerade till att fortsätta skapa bra produkter genom kontinuerlig förbättring och innovation.

DEFA är ett norskt företag, grundat 1946. Vi har för närvarande över 400 anställda på 3 kontinenter. Våra produkter och tjänster distribueras i mer än 30 länder över hela världen. Ytterligare information om DEFA Group finns på www.defa.com