Säljare - D&E Bearings - Stockholm

Säljare - D&E Bearings - Stockholm

Vill du jobba med försäljning och tät kunddialog? Vi söker en innesäljare med teknisk profil till D&E Bearings i Tumba, Stockholm.

Har du intresse av teknik och trivs i en framåtlutad innesäljarroll? Har du tidigare arbetat som innesäljare på ett bolag med tekniska komponenter eller jobbat som ingenjör inom tillverkning? Bra! Välkommen till D&E Bearings; ett privatägt företag som nu utökar sin säljavdelning! Här får du leverera bra kundservice till befintliga kunder och vara länken mellan både kund och lager samt inköp och utesälj. Det finns stora möjligheter att växa inom rollen och på sikt även utvecklas inom företaget.

Ditt anställningserbjudande

D&E Bearings säljer glid- och kullager till kunder främst inom tillverkningsindustrin. Välkommen till ett privatägt företag med korta beslutsvägar och ett öppet arbetsklimat med högt i tak! Tillsättningen beror på att teamet utökas, vilket avdelningen kommer fortsätta göra framöver. Här finns stora möjligheter att växa inom din roll som innesäljare, för rätt person finns även möjligheten att utvecklas vidare inom företaget på sikt.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra ett team på fyra personer vid innesäljavdelningen som arbetar kundnära med support på D&E Bearings kontor i Tumba, Stockholm. Alla deltar i det löpande arbetet med order, godssökningar, prisförfrågningar, offerter, retur/reklamation, prisjustering, systemvård och inkommande mejl och telefonsamtal.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leverera ett gott kundbemötande
  • Hantera produktfel, felregistreringar samt felplockningar
  • Fakturera och kontrollera inkommande fraktfakturor och kontrollistor i affärssystemet för utgående leveranser
  • Besvara order och spåra gods med speditörerna
Värt att veta

Detta är en rekrytering, på heltid, med start enligt överenskommelse. Under den första tiden kommer du att få en gedigen utbildning om produkterna samt i affärssystemet Scala och CRM-systemet Super Office. Under provanställningstiden arbetar du på plats i Tumba, men det finns senare möjlighet att jobba hemifrån.

D&E Bearings är ISO certifierade 9001/14001; vilket innebär att löpande avvikelseregistrering sker parallellt med det dagliga arbetet.

Våra förväntningar

Vi söker en innesäljare med vana att hantera flera system samtidigt, såsom affärs- och CRM-system. Har du ett stort teknikintresse, eller erfarenhet av exempelvis tillverkning, är det meriterande. Erfarenhet av kul- eller glidlager är starkt meriterande. Eftersom du arbetar nära kunder och kollegor i och utanför Sverige krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du bekväm med att bemöta kunder via mejl och telefon. Du är lösningsorienterad och kan arbeta strukturerat i ett högt tempo samt gillar att föra saker i mål.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Moa Lichtenstein
Telefon 0767244638
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 8 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/