Cykloteket söker Lagerchef

Cykloteket söker Lagerchef

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Som anställd på Cykloteket blir du en del av en familjär organisation med korta beslutsvägar. Har du erfarenhet inom lager och logistik, är en ödmjuk och kommunikativ ledare, då kan du vara den operativa lagerchef vi söker!

Tjänsten som lagerchef innebär att ansvara för ett team om ca 10-15 personer och att flödet från inleverans till påfyllnad av butikerna sker snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

I rollen som lagerchef kommer du till exempel att:
  • Driva förändrings- och effektiviseringsarbete.
  • Coacha ditt team, sätta mål, följa upp och driva på.
  • Vara aktiv på golvet och hitta smarta lösningar för att jobba mer effektivt.
  • Leda arbetet i vad som ska prioriteras under dagen.
  • Ansvara för interna morgonmöten.
KRAV PÅ PERSON

Vi söker dig med tidigare ledarerfarenhet, gärna från lager och logistik, och du är trygg i att leda och fördela arbetet. Du tycker om att lyssna på dina medarbetare samtidigt som du kan ta tag i taktpinnen för att styra upp arbetet. Du talar och skriver obehindrat på svenska för att kommunicera med kollegor, kunder och leverantörer och du är van att arbeta i olika affärssystem. Körkort B är ett krav.

Som person är du:
  • Noggrann
  • Ansvarstagande
  • Prestigelös
  • Ordningsam
  • Serviceinriktad
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig som Lagerchef på Cykloteket.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Visstidsanställning, 4-6 månader, 40 timmar i veckan.
Adress: Västbergavägen 4, 126 30 Hägersten

Företagspresentation

Vi på Cykloteket är passionerade cyklister och vi vill inget hellre än att hjälpa dig att komma igång med cyklingen - oavsett vilken nivå du är på. Vi har cyklar för alla! Cykloteket är en renodlad cykelaffär och vi är även stora på cykeltillbehör och kläder. Genom att fokusera på service och kvalitet kan vi även erbjuda vår uppskattade Livstids Servicegaranti på alla cyklar vi säljer. Vi har sex butiker placerade i Stockholm och Västerås, och söker nu en lagerchef till vårt centrallager i Västberga. Cykloteket omsätter idag cirka 140 milj och är 70 anställda. För mer info om oss, besök www.cykloteket.se.

Om performiq

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Dahl på 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten - kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 14 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.