Sales consultant - cycleurope - region stockholm

Sales consultant - cycleurope - region stockholm

Har du aldrig sagt "jag är ändå nöjd, jag kom ju tvåa" Bra! Som Sales Consultant på Cycleurope behöver du inte skämmas för att du gillar att tävla - Välkommen till teamet med likasinnade!

Vi söker dig som är en kreativ och social kameleont med förmågan att få befintliga och potentiella kunder att älska vår produkt lika mycket som vi gör. Med din outtröttliga tävlingsnerv vänder du alltid ett nej till en lärdom inför nästa match. Även om du arbetar självständigt finns alltid kollegor till hjälp när det behövs. Att ständigt förbättra våra samarbeten med kunder och att uppnå tydligt uppsatta mål är ditt största fokus - inga problem för en hungrig doer som du.

Vi tror att du med stor entusiasm kommer ta ansvaret för hela säljcykeln hos oss - från prospektering, bokningar och utförande av möten, till signering av avtal med kunder. Med framtiden i sikte och omtänksamme om omvärlden letar vi efter en person som blir lika motiverad som oss att få omvärlden att förstå vikten av hälsa, miljö och mobilitet.

Vi söker dig som kan bocka av majoriteten av punkterna nedan:
  • Kunskap om säljprocesser inom B2B
  • Dokumenterad vana av försäljning eller en säljutbildning
  • Förståelse för hur verksamhet i butik är uppbyggd
  • En fena på att skapa förtroende i säljprocesser
  • Intresserad av cyklar
Detta erbjuder vi tillbaka:
  • Få möjlighet att jobba på ett bolag med höga ambitioner framåt
  • Ett roligt team med stöttande kollegor
  • En hälsosam livsstil
Mitt i prick för dig? Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök redan idag och skicka gärna in en video där du besvarar följande frågor: Varför är du intresserad av att arbeta på Cycleurope? Beskriv din senaste säljerfarenhet. Vilket är ditt bästa sälj och varför? (Bloopers är välkomna - vi älskar dom!)

VARFÖR CYCLEUROPE?

Stämningen här är framåtlutad och engagerade. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Att arbeta hos oss är som att arbeta med vänner.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Stockholm, Västerås, Uppsala regionen
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!
FSK GROUP

I denna rekrytering samarbetar Cresent och Cycleurope Sverige AB med FSK Rekrytering och Kajsa Ohlsson.

Läs mer om oss här, Cycleuropes hemsida
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cycleurope är en familjeägd cykelkoncern med är att bidra till aktiv mobilitet och en hälsosam, aktiv livsstil på cykel. Det gör vi genom våra varumärken. Crescent, Monark och Sjösala är några av dem.

Ta plats i ett passionerat cykelgäng med bas i Varberg. Med hundraårig erfarenhet och ett stort mått av nytänkande jobbar vi med hela kedjan från produktutveckling till produktion - alltid med cyklistens behov i fokus.

Vi är stolta över att vi idag är marknadsledande i Sverige, en stor spelare i norden och en spelare i Europa med några av de finaste och mest anrika cykelvarumärken som finns i världen.