Transaktionsanalytiker till Cushman & Wakefield

Transaktionsanalytiker till Cushman & Wakefield

Vill du arbeta med strategisk transaktionsrådgivning hos ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag där idéer tillåts att omsättas till handling och där du med din kompetens generar värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster?

Vi söker nu en affärsdriven och analytisk person med starkt intresse för kapitalmarknadstransaktioner inom fastighetsbranschen till Cushman & Wakefield. Som medarbetare hos Cushman & Wakefield ingår du i ett av världens största och mest framgångsrika fastighetstjänsteföretag med ca 51 000 anställda på 400 kontor i 70 länder. I rollen som Analytiker kommer du från dag ett att få arbeta med komplexa fastighetstransaktioner. Huvudsakliga uppgifter kommer innebära att förbereda och ansvara för stora delar av presentationsmaterialet till kunder, utföra djupgående analyser utav fastighetsbestånd och finansieringslösningar, granska avtal och hantera datarum. Hos Cushman & Wakefield får du från start stark exponering mot svenska och internationella kunder och förväntas även marknadsföra bolagets kärnvärden och bidra till att stärka kundrelationerna i Sverige.

Din utmaning

Du kommer bli en viktig del av Capital Markets hos Cushman & Wakefield Sverige som består av ett erfaret och sammansvetsat team om 24 medarbetare. Bara du och din egen ambition sätter gränserna för hur långt du kan gå hos en global aktör som Cushman & Wakefield.

Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar följande:
  • Arbeta med strategisk rådgivning till fastighetsbolag och investerare
  • Analysera bolag, fastighetsbestånd och marknader med fokus på såväl finansiell som makroekonomisk analys
  • Bidra till affärsgenerering genom att presentera analysdrivna och kreativa förslag med hög kvalitet
  • Delta i kundmöten samt genomföra visningar av fastigheter
  • Ansvara för stor del av skriftligt försäljningsmaterial samt ansvara för datarumshantering vid transaktioner.
Din bakgrund

För att lyckas i denna roll så krävs en hög analytisk förmåga, starkt affärsdriv och en vilja att nå framgång tillsammans med ditt team. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga och potential att skapa långsiktiga affärsrelationer. Vi ser gärna att du som sökande uppfyller nedan kriterier:
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet från fastighetsrådgivare, investmentbank eller konsultfirma, fastighetsbolag eller annan fastighetsinvesterare
  • Du är utbildad civilingenjör eller civilekonom med goda studieresultat, juridikkunskaper genom studier eller arbetslivserfarenhet är en merit
  • Tidigare arbetat med analys med fokus på kassaflöde och du håller en hög nivå i Excel
  • Besitter mycket goda kommunikativa egenskaper och du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Som person trivs du med att ta egna initiativ och hålla en hög aktivitetsnivå tillsammans med kollegor där prestigelöshet och professionalism genomsyrar arbetet.
Din ansökan

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag. Cushman & Wakefield samarbetar med Human Capital i denna rekrytering. För frågor kontakta ansvarig rekryterare Mikael Schmidt på 070-415 85 13 eller Anna Ekedorff på 070-952 53 68.
#LI-DNI

Mer info
Kontaktperson Anna Ekedorff
Telefon 070 952 53 68
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cushman & Wakefield är en världsledande leverantör av kommersiella fastighetsrådgivningstjänster, som hjälper kunder att förändra människors sätt att arbeta, handla och leva. Företagets erbjuder djup lokal och global marknadskunskap som skapar betydande värde för hyresgäster och investerare runt om i världen. Cushman & Wakefield är bland de största kommersiella fastighetstjänsteföretagen med en omsättning på över 6 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar uthyrning, asset management, capital markets, facility management (under varumärket C&W Services), globala hyresgästtjänster, investment management (under varumärket DTZ Investors), projekt- och utvecklingstjänster, hyresgästrepresentation och värdering & rådgivning. 2017 firade Cushman & Wakefield 100-årsjubileum.