ACCOUNT MANAGER

ACCOUNT MANAGER

Curitiba fortsätter att växa då efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och fortsätter att stadigt öka. Vi söker därför 2 st Account Managers som vill göra skillnad, varje dag, gentemot våra kunder med Curitibas erbjudande.

Vi söker dig som drivs av tydliga krav och som är intresserad av din egen karriär. Du förväntas lära dig vårt omfattande produkt- och tjänsteerbjudande, arbeta fokuserat och drivet och ge service i världsklass samtidigt som du når din försäljningsbudget varje månad.

För dig som är beredd att ge allt för att bli en del av ett vinnande lag finns mycket goda framtidsutsikter och karriärmöjligheter.

Vi erbjuder:
  • En miljö att lyckas i
  • En karriär inom IT Enterprise Sales
  • Hög lön och attraktiva villkor
  • Att vara med på en tillväxtresa
Vi söker:
  • Dig som har dokumenterade resultat av hög försäljning
  • Dig som är villig att fortsätta hitta nya kunder och samtidigt hantera befintliga
  • En arbetsvillig person som tar ansvar
  • En person som tycker om att ge mycket hög service
Vi ser gärna sökande från utanför IT branschen. Om du är redo för en utmanande omgivning med samma höga ambitionsnivå som du själv har, skicka in ditt CV till: rekrytering@curitiba.se med
Account Manager i ämnesraden. Vi återkommer inom 24 timmar. Frågor besvaras av VD Martin Mella på 0735-04 14 21.

Eftersom detta är en direkttillsättning avböjer vi vänligt men bestämt erbjudanden om hjälp från rekryterare. http://www.curitiba.se/sida1.html

NYCKELORD: Account Manager, Sales Manager, Säljare, Sales Representative, Account Executive
Mer info
Kontaktperson Martin Mella, VD
Email Mejla Martin Mella, VD
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.curitiba.se
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Curitiba är det snabbt växandeIT-företaget som sedan starten 2013 haft ett förbehållslöst fokus på nätverk och nätverkssäkerhet. Bland våra kunder återfinns en mängd stora och globalt spridda företag och vi arbetar med de starkaste leverantörerna på marknaden. Curitiba präglas av en stark sammanhållning med årlig kick-off, afterwork och gemensamma frukostar varje månad utöver andra återkommande team-aktiviteter.Idag är vi 16 anställda och vi sitter i fina lokaler på Skeppsbron i Stockholm. 2019 blev ytterligare ett rekordår som resulterar i vår andra Gasellnominering.