EKONOMIASSISTENT 40%

EKONOMIASSISTENT 40%

EKONOMIASSISTENT 40%

Curitiba fortsätter att växa då efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och fortsätter att stadigt öka. Vi söker nu en
EKONOMIASSISTENT på deltid 40% som vill vara med och göra skillnad i vår nästa fas i vår tillväxtresa. Vi söker dig som drivs av noggrannhet och är intresserad av hur företag styrs, drivs och fungerar ur Ekonomi- och Administrationsperspektiv.

För dig som är beredd att lära dig snabbt och arbeta fokuserat för att bli en del av ett vinnande lag finns goda utvecklingsmöjligheter. Tidigare anställda på denna position har gått vidare till Finans, Revision eller andra delar av näringslivet. Det finns också goda karriärmöjligheter på Curitiba som en fortsättning på denna tjänst.

Vi erbjuder:
  • Hög lön och attraktiva villkor
  • Att vara med på en tillväxtresa
  • Flexibla arbetstider
  • Arbete nära företagsledning
Vi söker:
  • Dig som är i början på dina studier inom Ekonomi
  • Dig som är intresserad av siffror, ekonomistyrning och administration
  • En arbetsvillig person som tycker om att ta ansvar
Om du är redo för ditt livs mest utvecklande extrajobb i en omgivning med samma höga ambitionsnivå som du själv har, skicka in ditt CV samt betyg från högskola och gymnasium till ekonomiassistent2021@curitiba.se med
"Ekonomiassistent 2021" i ämnesraden.
Mer info
Email Mejla Curitiba AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.curitiba.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Curitiba är det snabbt växande IT-företaget som sedan starten 2013 haft fokus på nätverk och nätverkssäkerhet. Bland våra kunder återfinns stora och globala företag. Curitiba präglas av ett sammanhållet team med årlig kick-off, afterworks och andra återkommande team-aktiviteter. Självklart anpassade till Coronaläget. Idag är vi 17 anställda och vi sitter i fina lokaler på Skeppsbron i Stockholm. Efter Di-Gasell nomineringar tidigare år har tillväxten fortsatt.