Servicetekniker

Servicetekniker

Ditt nya arbete:
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av fordon mot tung industri. Du kommer att arbeta med världens största oberoende tillverkare av stora dieselmotorer. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll.

Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling. Resor och beredskapsschema förekommer. Servicebil håller vi med.

Din bakgrund:
Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer och felsökning med bland annat diagnos utrustning på lastbilar, truckar eller entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning eller likvärdig erfarenhet/utbildning.

Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller.

Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet.
Körkort klass B, PC-vana, svenska och engelska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

Svar skickas till: mikael.engstrom@cummins.com

Frågor besvaras på mail eller telefon av Mikael : 0730-523315
E-post: mikael.engstrom@cummins.com
Samtal från rekryterare/rekryteringsföretag undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Mikael
Telefon 0730-523315
Email Mejla Mikael
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (1 dag kvar)