Revisor till Crowe i Stockholm

Revisor till Crowe i Stockholm

Vi söker nu blivande revisorer för anställning på vårt kontor i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av revision, konsultationer inom redovisning, skattefrågor samt företagsvärderingar.

Tjänsten medför mycket kundkontakt och samarbete med kollegor, varför du som person ska ha en positiv attityd samt vara serviceinriktad och trivas att arbeta i en social miljö. Vi vill att du är analytisk och ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar mot att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet är dessutom delvis förenat med högt tempo, vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga samt att du är fokuserad och noggrann.

Meriterande om du uppfyller revisorsinspektionens krav för att kunna bli auktoriserad revisor.

Som revisor hos Crowe Osborne kommer du att ansvara för revisionen av kunders räkenskaper och förvaltning. Du kommer att arbeta för olika revisorer och vår ambition är att varje medarbetare så långt som möjligt ska arbeta med återkommande kunder. Kunderna är verksamma inom olika branscher och består främst av mindre och medelstora företag, men även av större företag. I alla uppdrag kommer du att ha ett nära samarbete med kundansvarig. För de större uppdragen är du även granskningsledare med uppgift att leda och planera revisions-arbetet för teamet samt ansvara för slutavstämning och avrapportering.

Utöver revision kommer du också utföra särskilda uppdrag såsom upprättande av årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer även i stor utsträckning att i kundkontakter bistå med rådgivning.

Vi erbjuder förutom varierande arbetsuppgifter även en utbildningsplan och målet är att du ska få goda möjligheter att utvecklas och uppnå målet med att bli auktoriserad revisor.

Hos oss kommer du till en familjär miljö som kännetecknas av nära kontakt och snabbt beslutsfattande. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt. För oss är work/life-balance viktigt och därför erbjuder vi:
  • flexibel arbetstid
  • digital arbetsmiljö, med möjlighet att delvis jobba hemifrån
  • friskvårdsbidrag och andra förmåner


Bifoga ett personligt brev, CV och betygsutdrag till din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Richard Nygren
Email Mejla Richard Nygren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.crowe.com/se
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Crowe Osborne AB grundades år 1934 och är idag en etablerad byrå med omkring 40 anställda i Stockholm och 15 anställda i Västerås. Byrån är även medlemmar i ett av världens 10 främsta nätverk av oberoende revisionsbyråer, Crowe Global. I Sverige är byråerna organiserade i Crowe Sweden AB och tillsammans är vi omkring 150 anställda i Sverige. Förutom Stockholm och Västerås återfinns Crowe på ytterligare sju kontor i södra och mellersta Sverige.

Vi erbjuder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena revision och redovisning och skatter samt annan kvalificerad affärsrådgivning. Vårt huvudsakliga arbetsområde är revision, men vi tillhandahåller också tjänster inom redovisning och ekonomiservice, skatterådgivning, fåmansföretagsfrågor och generationsskiften m.m.