Revisorsassistenter

Revisorsassistenter

Vi söker nu blivande revisorer med eller utan erfarenhet. Våra kunder är av varierande storlek men inriktningen är främst mot små och medelstora företag, verksamma inom de flesta branscher.

Vi söker dig som kommer direkt från högskola/universitet men även dig som har 2-4 års erfarenhet från annan revisionsbyrå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av revision, redovisning och rådgivning till framförallt ägarledda företag. Du får tidigt stort ansvar för planering och genomförande av revisionsuppdrag och arbetar tillsammans med påskrivande revisor/mer erfaren kollega.

Nya medarbetare får en allsidig praktik och en väl anpassad teoretisk utbildning med sikte på auktorisation.

Vi förväntar oss att du har tagit examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision på högskola eller universitet. Vi förväntar oss även att du uppfyller Revisorsinspektionens krav för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.

Du ansöker via post eller mail. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt eventuella tjänstgöringsintyg.
Mer info
Email Mejla Crowe Horwath Osborne AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://crowehorwath.se
Sista ansökningsdag 13 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Crowe Horwath Osborne AB grundades år 1934 och är idag en etablerad byrå med omkring 40 anställda i Stockholm och 15 anställda i Västerås. Byrån är även medlemmar i ett av världens 10 främsta nätverk av oberoende revisionsbyråer, Crowe Horwath International. I Sverige är byråerna organiserade i Horwath Sweden AB och tillsammans är vi omkring 150 anställda i Sverige. Förutom Stockholm och Västerås återfinns Crowe Horwath på ytterligare sju kontor i södra och mellersta Sverige.

Vi erbjuder lokal service med tjänster av hög kvalitet inom områdena revision och redovisning och skatter samt annan kvalificerad affärsrådgivning. Vårt huvudsakliga arbetsområde är revision, men vi tillhandahåller också tjänster inom redovisning och ekonomiservice, skatterådgivning, fåmansföretagsfrågor och generationsskiften m.m.