TEKNIKER – IT OPERATIONS

TEKNIKER – IT OPERATIONS

Vi söker en duktig IT-tekniker till vårt Operations-team!

OM TJÄNSTEN

Du kommer ta en aktiv roll i ett team med ansvarar för driftsättning, underhåll och felsökning av flera av våra tjänster och plattformar. Du arbetar med en hög genomförandegrad samtidigt som du förebygger reaktivt arbete med proaktiva åtgärder och analyser. Du bidrar till att vi alltid ska kunna erbjuda effektiva och hållbara lösningar med kundens bästa i sikte och teamet spelar också en viktig roll i samarbetet med övriga organisationen där man aktivt bidrar med kreativitet i så väl planering som genomförande. Arbetet innefattar också beredskap periodvis.

OM DIG

Du är en lagspelare som verkar för långsiktighet i alla relationer. Du gör det prestigelöst och rakt på sak med ett öppet sinne. Du håller dina löften och låter ärlighet, kunskap och professionalitet vara grunden i allt du gör. Du slår dig inte till ro utan söker alltid förbättring och utveckling. Du är snabbrörlig och lutar dig med engagemang mot nya utmaningar.

Vi ser att du har erfarenhet av och mycket god kunskap inom Microsoft Server-miljöer, nätverk, lagrings- och backuplösningar som så väl applikationsdrift, SQL, Active Directory, Microsoft Exchange.
Du har förståelse för och kan hantera hårdvara och fysiska komponenter i infrastrukturen samt erfarenhet av att arbeta proaktivt med monitorering, underhåll och uppdateringar.

Meriterande är:
  • Certifieringar inom DELL, Microsoft Windows Server, Microsoft Exchange Server, Microsoft 365, Azure, VMware och Fortigate.
  • Kunskaper inom Linux Server OS, SSL Certifikat, Citrix, Datacenter.
ANSÖKAN
Ansökan med CV och personligt brev skickas till jobb@crossnet.se. Intervjuer sker löpande. För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på 08-50 30 45 00.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett svenskt IT-företag med huvudkontor i Stockholm. Vi tror på nära relationer med våra kunder och samarbetspartners för att kunna erbjuda de bästa lösningarna. Vi jobbar som ett team och kan stolt erbjuda kvalitativa tjänster inom allt från managering av nätverk och Cloud Hosting till utveckling och projektledning.