Kundservicemedarbetare till Danone med finska språkkunskaper

Kundservicemedarbetare till Danone med finska språkkunskaper

På uppdrag av Danone söker vi nu en Svensk-Finsktalande person

Vi söker någon som kan bemöta konsumenterna och svara på deras frågor kring produkterna och hantera reklamationer. Arbete både via telefon, mail och sociala medier. I tjänsten krävs utöver svenska och finska även mycket goda kunskaper i engelska.
I rollen som konsumentservicemedarbetare har du ett viktigt ansvar att ge konsumenterna rätt information och proffsig service.

Du kommer ha en social roll som företagets ansikte utåt och ansvara för att hantera inkommande samtal och mail från konsumenter och besvara deras frågor och förslag gällande våra produkter. För att lyckas i denna roll krävs det att du är mycket kommunikativ, vältalig, har ett stort servicesinne och strukturerat arbetssätt. Du får gärna också ha intresse av och gärna kunskap inom näringslära och livsmedel. Det interna arbetsspråket är till stor del på engelska. Rollen påverkas hela tiden av vad som händer i Danones omvärld och diskussioner inom media vilket kräver simultankapacitet och en förmåga att anpassa sin prioritering efter dagens behov.

Vi söker någon som:
  • Har erfarenhet av kommunikation, konsument/kundservice
  • Är strukturerad och organiserad i ditt arbete
  • Har goda kunskaper i svenska, finska och engelska
  • Har kunskap i MS-Excel och framställning av rapporter
  • Meriterande med kunskaper i norska och danska
  • Meriterande mer kunskaper inom näringslära och livsmedel
Danone är en av världens ledande mejerikoncerner. Företaget är en del av koncernen The Danone Group som grundades på 1970-talet. Vi är verksamma i mer än 120 länder och har funnits i Skandinavien sedan 1993.

Om Cronwik

CronWik startades 2014 av personer som själva har arbetat inom kundservice och operativa serviceorganisationer i sammanlagt mer än 25 års tid. Vi har innehaft roller i både stora börsnoterade bolag samt mindre tillväxtbolag och har under åren rekryterat mer än 400 personer. Detta har gjort att vi samlat på oss många erfarenheter om vilka typer av kandidater som presterar bäst i olika kundservice- och säljmiljöer. Våra hyrkonsulter har bra villkor med både tjänstepension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på 4800kr/år. Läs gärna mer om oss på www.cronwik.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CronWik startades 2014 av personer som själva har arbetat inom kundservice och operativa serviceorganisationer i sammanlagt mer än 25 års tid. Vi har innehaft roller i både stora börsnoterade bolag samt mindre tillväxtbolag och har under åren rekryterat mer än 400 personer. Detta har gjort att vi samlat på oss många erfarenheter om vilka typer av kandidater som presterar bäst i olika kundservice- och säljmiljöer.

Läs mer om oss på www.cronwik.se

Vi kan kundservice - på riktigt!