Designbyrå söker en Kreativ Account Manager med passion för färg & form

Designbyrå söker en Kreativ Account Manager med passion för färg & form

Dina arbetsuppgifter

Create/Remain är mitt uppe i en intensiv förändringsresa som ska ta deras kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. För deras medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Create/Remain, en kundinriktad designbyrå, söker en Account Manager med fantastisk talang för försäljning och som brinner för design, färg och form.

Alla bolag behöver kommunicera visuellt med befintliga och potentiella kunder och det är designbyråns roll att hjälpa till med arbetet på ett effektivt och kreativt sätt. Create/Remain hjälper företag i alla storlekar att utveckla sina varumärken och företag. Under åren har byrån fått ovärderlig erfarenhet och kunskap inom en rad olika branscher och discipliner.

Du förväntas vara självständig och kunna driva försäljningsprocesser inom design/formgivning/kommunikation mot både små och stora kunder i Storstockholmsområdet, men det finns alla möjligheter att även leverera i hela Sverige eller varför inte internationellt.

Create/Remain har idag många kunder och referensuppdrag som du kan hänvisa till och visa upp i din bearbetning. Du kommer ha mycket frihet under ansvar och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur du kommer i kontakt med potentiella kunder. Det kan vara ett samtal eller något så enkelt som en kopp kaffe som leder till byråns nästa uppdrag. Titta gärna närmare på createremain.se och även deras närvaro på Instagram och Facebook.

Tjänsten är en rekrytering och Create/Remain sitter i härliga och mysiga lokaler mitt i Gamla stan i centrala Stockholm.

Din profil

Nu söker vi dig med tidigare erfarenhet från byråvärlden och/eller relevant säljerfarenhet och som dessutom är strukturerad, social, utåtriktad och älskar kontakt med nya människor. Stort personligt nätverk är ett plus då du måste landa springandes. Du ska brinna för sälj, älska färg och form samt vilja jobba tillsammans med ett otroligt kreativt team där man kan få utlopp för egna idéer och får ta eget ansvar. Tjänsten är minst sagt utmanande och du kommer att ansvara för att bearbeta både befintliga och nya kunder. De uppdrag du säljer in kommer sedan att tas om hand om av dina kollegor i ateljén. Branschvanan är givetvis meriterande, men framförallt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Create/Remain grundades i Stockholm 2012 av tre personer med bred kompetens inom design och varumärkesstrategi. Idag besitter man i stort sett all kompetens inhouse, men beroende på uppdrag kan det hända att externa specialister tas in. Genom att kombinera god design med genomtänkta strategier stärker byrån kundernas varumärken och deras identiteter. Genom ett nära kundsamarbete bygger byrån varumärken och skapa design som spelar roll och leder till mätbara resultat.