Servicetekniker till Länna, vikariat

Servicetekniker till Länna, vikariat

Vi söker nu en Servicetekniker med passion för kvalité och service till vår depå i Länna Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra maskiner.

Vem är du?
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Gymnasieexamen med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg är meriterande.
  • Det är meriterande om du har Truckkort
Du är praktisk lagd med tekniskt intresse och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Vikariatet sträcker sig från mitten av november 2020 t o m sista september 2021 med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Elin Styff, Depåchef Länna och Nynäshamn
Telefon 0730-21 41 09
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 3 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.