Servicetekniker/Innesäljare till Cramos depå i Nacka

Servicetekniker/Innesäljare till Cramos depå i Nacka

Är du en person som trivs med att arbeta i team och gillar att utvecklas? Har du ett gediget tekniskt intresse? Vill du vara med och påverka Cramos tillväxtresa samt ta rentalbranschen till en ny nivå? Då ska du söka rollen som Servicetekniker/Innesäljare till Cramos depå i Nacka!

Om tjänsten

Hos Cramo i Nacka blir du en betydande byggsten för att utveckla och bygga vår nya verkstad. Du arbetar i ett sammansvetsat team om totalt fem personer där ni tillsammans har möjlighet att påverka och bidra till Cramos och din egen utvecklingsresa.

Som Servicetekniker hos oss arbetar du i huvudsak med returhantering av våra produkter. Vilket innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför enklare reparationer. I rollen arbetar du med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Utöver det hjälper du innesäljarna med uthyrning och försäljning av Cramos produkter. Där ingår arbetsuppgifter så som att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Med din kunskap och utifrån kundensbehov ger du service, råd och information om Cramos produkter.

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om alla våra produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig nytt.

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre hela tiden, dig som inte räds av lite smuts under naglarna och som vill vara med på vår framgångsresa.

Kvalifikationer
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning teknik, fordon, maskin, el eller bygg.
  • Du har god datorvana
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har du erfarenhet av servicerelaterad arbete är det meriterande
  • Truckkort, liftkort mm är meriterade.
  • Körkort är ett krav
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och personalförmåner.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan
Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra ett personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Daniel Ekner, Depåchef tel: 073-050 48 84

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Daniel Ekner
Telefon 0730504884
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.