Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Vi söker nu en säljare till vårt lag i Stockholm! Som säljare hos oss ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder inom ditt distrikt. Du driver hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp och utveckla dina kunder. Ett gott samarbete med Cramos säljare/depåer inom ditt distrikt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till försäljningschef Region Öst.

Din profil
  • Minst 3 års erfarenhet från uppsökande försäljning, önskvärt inom bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen.
  • Du är en duktig förhandlare och drivs av att göra affärer.
  • Har vana av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
  • Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och externt.
  • Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.
Vi värdesätter och ser fram emot en kollega med stark, självgående motor. Du är intresserad och motiveras av att hitta nya vägar för att utveckla dina kunders affärer, du har förmågan att se lösningar som skapar värde, effektivitet och lönsamhet. Vi söker dig med stort affärs- och kundfokus och som värdesätter starka, långsiktiga kundrelationer. Du är van att skapa resultat genom effektiv, strukturerad bearbetning och utveckling av kunder och prospects och som motiveras av att jobba med längre säljcykler.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

På grund av semestertider kommer urval och intervjuer påbörjas under vecka 33 och 34.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Erik Rowland, Distriktschef och tf Försäljnings...
Telefon 070-681 55 02
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.