Produktspecialist Lift & Anläggning - Sverige

Produktspecialist Lift & Anläggning - Sverige

Om Tjänsten

Vi söker nu en ny kollega till rollen som Produktspecialist inom Lift & Anläggning. Rollen kommer innebära en del resor ut i landet för att besöka och etablera kontakter inom de olika depåerna, verkstäder och leverantörer.

I rollen som Produktspecialist arbetar du tillsammans med övriga Produktspecialister inom Lift & Anläggning i hela Sverige med att utveckla produktområdet. En stor del av arbetet är att våra depåer ska kunna erbjuda attraktiva produkter för uthyrning av både lift och anläggning till våra kunder. Vi har idag ett stort och brett utbud av maskiner i flottan där vi siktar på att utveckla befintligt och nytt utbud inom lift och anläggning. Rollen innebära en hel del förändringsledning- och analys men också framtagande av material för att utbilda organisationen inom produktområdet. Tjänsten innefattar också administrativa delar som exempelvis uppföljning och analys av beläggningsgrad och lönsamhet, artikelberikning, registervård, utökning av checklistor och kravdokument.

Som Produktspecialist Lift & Anläggning kommer du att ha en bred roll med många ansvarsområden. Fokus kommer bland annat ligga på strategisk maskinsamordning på Sverigenivå tillsammans med våra regionala maskinsamordnare. Analysera beläggning och styrning av förändringar i sortimentet i samråd med Gruppchef Lift och Anläggning, samt fungera som teknisk support och stöd internt och externt inom lift och anläggning. Proaktivt utveckla produktområdet Lift & Anläggning med processer, rutiner, strategisk prissättning och produktstrategier.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du är en systematisk och noggrann person som på ett självständigt sätt utvecklar och driver mot uppsatta mål. Du kommer ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen, vilket kommer kräva en bra kommunikativ förmåga. Vidare tror vi att du har ett tekniskt intresse och kunskap samt även vara stöd gentemot kollegor och externa parter. Har du vana av projektledning, produktutveckling eller teknisk support ser vi det som meriterande.
  • Du har arbetslivserfarenhet gärna ha arbetat praktiskt med ex Lift / Anläggningsmaskiner.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, tal och skrift.
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
Vi är ett mindre team idag som arbetar tätt tillsammans trots att vi sitter utspridda i landet, Det innebär att du bör trivas och ha lätt för samarbete i grupp men också stimuleras av att initiera och driva projekt självständigt.

Vad erbjuder vi dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig med av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Produktutbildning kommer att tillhandahållas av oss vid anställning.

Placering: Flexibel placering på någon av våra Cramodepåer i Sverige.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta: Gruppchef - Lift och Anläggning, Adam Hedebratt, tel: 0766-2 19 212

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Adam Hedebratt
Telefon 0766-2 19 212
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.