Vi söker Företagsrådgivare till SEB i centrala Stockholm

Vi söker Företagsrådgivare till SEB i centrala Stockholm

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer i en marknad där vi vill växa? Tänker du alltid kund först och vill samtidigt bidra till SEBs affär genom rådgivning? Då kommer du trivas i rollen som Företagsrådgivare! Vi söker nu Företagsrådgivare till våra kontor på Södermalm och Norrmalm.

Om jobbet
I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som är med och bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter. Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Du strävar alltid efter att ge en service utöver det vanliga - en service i världsklass.

Du har ett strategiskt såväl som operativt ansvar för dina kunder samt att prospektera, bygga och utveckla din egen kundportfölj. Vår ambition är att växa och att hitta nya affärsmöjligheter så möten med nya kunder är en viktig del i din roll.

Du kommer att ingå i ett team med ca tio kollegor inklusive en Företagsmarknadschef som alla arbetar mot våra företagskunder på den lokala marknaden. Vi söker nu Företagsrådgivare till våra kontor vid Slussen och på Mäster Samuelsgatan. Vi har en stark lokal närvaro och god kunskap om vår marknad vilket är en viktig del av ditt uppdrag att fortsätta förädla. På kontoret sitter även nära kollegor från Private Banking samt SEB Pension & Försäkring.

Vem är du?
Du är en lagspelare som brinner för service, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu. Du har en god förståelse för företagande och ett företags vardag och utmaningar. Drivkraft, förmåga att se affärsmöjligheter och ett gott affärsmannaskap är viktigt i den här rollen liksom en god analytisk förmåga.

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet av att jobba som företagsrådgivare. Erfarenhet av kreditarbete är ett krav och relevant kunskap om våra tjänster och produkter meriterande.

Den här rollen kräver en SwedSec-licens för rådgivare (inklusive certifiering försäkringsförmedling och bolånelicens). Det är meriterande om du har licensen men är du rätt person erbjuder vi licensutbildning

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Vi ser gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 juli 2020. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Jenny Knapp, Företagsmarkandschef SEB Södermalm på telefon 070-246 83 90 eller mail jenny.knapp@seb.se alternativt Andreas Forsbeck, Kontorschef SEB Södermalm på telefon 070-739 15 98 eller mail andreas.forsbeck@seb.se. Kontakt på SEB på Norrmalm är Företagsmarknadschef Jonas Dahlborn 070-597 79 18.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (16 dagar kvar)