SEB söker Process Owner Offboarding

SEB söker Process Owner Offboarding

Är din passion är att driva utveckling? Triggas du av att sätta kritiska strukturer på plats och skapa kundupplevelser i världsklass? Har du dessutom ett starkt intresse för regulatoriska krav? Då är detta en utmaning för dig. Du kan nu vara med och bygga upp den nya centraliserade enheten för KYC och AML inom divisionen Corporate & Private Customers, och bidra till vår affär genom att sätta en solid infrastruktur för våra kundsegment i KYC och AML-frågor. Vi söker en Process owner för vår offboarding-process.

Om uppdraget
I denna roll kommer du att leda och genomföra ett av divisionens viktigaste initiativ inom KYC/AML-området. Vi delar upp vår verksamhet i tre nyckelområden - onboarding, maintain och offboarding, där du kommer att leda offboarding. Detta innebär att ansvara för att utveckla offboarding-processen, samt att sätta en plan för dess fortsatta utveckling, som du även är med och implementerar. Du kommer att arbeta nära övriga process owners samt business analysts i Development-teamet. Du kommer även att ha många andra samarbetsytor med olika funktioner och stakeholders inom affären, IT, Compliance och Legal. Du kommer att rapportera till Head of development inom divisionens KYC/AML Center.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll behöver du ett starkt driv och dokumenterad erfarenhet av att leverera resultat. Du har förmågan att driva flera initiativ parallellt. Du är analytisk och strukturerad, med stark samarbetsförmåga. Du har en holistisk approach och välutvecklad förmåga att lösa problem och hitta lösningar tillsammans med dina kollegor. Du behöver förstå och ha erfarenhet av agilt arbetssätt samt förstå förändringar i regulatoriska krav och hur de påverkar verksamheten. Du har mångårig erfarenhet av förändringsledning och projektledning. Du kommunicerar fritt på både svenska och engelska i både tal och skrift. Vi garanterar dig en spännande, fartfylld och föränderlig miljö som har bankens fulla fokus; i detta behöver vi dig som kan bidra med både stark kompetens och positiv energi.

Kvalifikationer
  • Universitetsexamen inom ekonomi/finans eller motsvarande erfarenhet
  • Mångårig erfarenhet inom bank- och finansbranschen
  • Gedigen erfarenhet av projekt- och förändringsledning
  • Dokumenterad erfarenhet av IT-nära, agilt arbetssätt
  • God kännedom om KYC/AML-relaterade frågor
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet.

Välkommen med din ansökan
Är detta ett jobb för dig? Då är du välkommen med din ansökan. Gärna så snart som möjligt då urvalet görs löpande men senast 2020-09-27. Kontakta gärna Jaël Josephson, Head of Development om du har frågor på telefon +46 70 440 25 83.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)