Coordinator

Coordinator

Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens verksamhetskritiska infrastrukturer? Jobba med den senaste teknologin för att förutse framtida händelser? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och påverka verksamheten framåt.

Om tjänsten

Digitaliseringen utmanar traditionella affärsmodeller och gör saker som man tidigare bara kunde drömma om möjliga. I dag är övervakning av kritiska applikationer och system avgörande i de flesta industrier. Företag måste fungera 24/7 och ledningen måste ha tillgång till rätt information, var som helst och när som helst. Coromatics Operation Center är en intelligent digital lösning som övervakar verksamhetskritiska anläggningar. Den är utformad för att möta organisationers behov av robusthet, säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet.

Operation Center är en ny lösning inom Coromatic, och består av ett växande team där alla trivs i att arbeta i en föränderlig miljö. Vi bygger framgång tillsammans, och litar på att du kommer att bidra med dina insikter och idéer för att fortsätta att utveckla oss.

Som Operation Center Coordinator ligger fokus på att leverera bästa möjliga service till våra kunder genom att säkerställa effektiv onboarding, support och incidenthantering. Initialt kommer fokus att ligga på etablering och implementering av vårt nya Operation Center. Du ansvarar för kundkontakten, kontrakten och för att säkerställa hög kundnöjdhet. Rollen inkluderar riskbedömning, identifiering och prioritering av alarm. Vidare, att relevant resurs och team meddelas och involveras vid behov, samt att eskalering av problem sker till ledning vid viktiga event.

Vem är du?

Vi söker dig som har stark drivkraft, är utvecklingsorienterad och vill vara med och bygga upp en ny avdelning. Du är strukturerad, processorienterad och kan agera som kundorienterad rådgivare med fokus på behov och nytta. En klar och tydlig kommunikation med såväl tekniska och icke-tekniska kunder och interna team i kombination med en noggrannhet och effektivitet i utförandet av dina arbetsuppgifter kommer att vara framgångsrikt. Genom att alltid arbeta för kundens och Coromatics bästa levererar du i alla situationer. Du har goda projektledaregenskaper, är lyhörd med en förmåga att stötta både kunder och teammedlemmar framåt. Det är naturligt för dig att ta initiativ och ägandeskap och du är bekväm i att hantera koordinering och leverera tydliga resultat.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:
  • Någon form av högskoleutbildning är önskvärt
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundsupport och incidenthantering
  • Erfarenhet av att sätta upp nya processer och arbetsrutiner
  • Ett tekniskt intresse och viljan att lära mer kring aktuella problemställningar
  • Engelska och svenska i tal och skrift
Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.

Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Operation Center Coordinator hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna Ida Bohlin på ida.bohlin@coromatic.com eller 070 675 58 00.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till stina.zillen@coromatic.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)