Bolagsjurist till Coromatic AB

Bolagsjurist till Coromatic AB

Arbetsbeskrivning
Din uppgift är att bidra med kvalificerad juridisk rådgivning till organisationen för att minimera juridiska risker och samtidigt tillvarata företagets affärsintressen. Hos oss får du möjlighet att arbeta inom flera juridiska discipliner inom kommersiell rätt. Fokus är att bistå sälj, inköp och övriga organisationen med rådgivning samt att biträda och leda förhandlingar. En viktig del i rollen är att granska, upprätta och förhandla olika typer av kontrakt samt vara företagets representant gentemot kunder, leverantörer och partners.

En del av uppdraget består i att utbilda organisationen inom relevanta juridiska frågor samt utveckla mallar och processer inom området. Som en del i uppdraget ingår även att bistå Norge och Danmark med legal rådgivning.

Tjänsten är placerad i Bromma, det finns ytterligare en bolagsjurist i teamet och du rapporterar till VD.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen samt ca 5 års erfarenhet från motsvarande roll på bolag eller advokatbyrå. Du har arbetet med avtalsrätt, entreprenadrätt och underentreprenadförhållanden, upphandlingar inklusive offentliga upphandlingar och har god förhandlingsvana.
Coromatic letar efter dig som trivs i en ansvarsfull och självständig roll och som generöst delar med dig av kunskap till andra. För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, vara analytisk och skapa förtroende genom din kompetens och din kommunikationsförmåga. Du uppskattar att arbeta med flera projekt samtidigt och har förmåga att självständigt prioritera ditt arbete.

Du erbjuds:
Du kommer arbeta på ett bolag som växer och som agerar på en spännande, aktuell och för Sverige viktig arena. Du får en roll som är omväxlande och du blir en viktig del i den utveckling som bolaget just nu genomgår. Bolaget har samlat en rad olika kompetenser i en vänlig miljö

Din ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Coromatic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69 81, alternativt catarina.isaksson@jurek.se

Om Coromatic
Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.
När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats
Coromatic har mer än 600 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Legal Counsel hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.
Mer info
Kontaktperson Catarina Isaksson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Catarina Isaksson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!