Administratör/Säkerhetshandläggare till Coromatic

Administratör/Säkerhetshandläggare till Coromatic

Trivs du med att arbeta med engagerade och kunniga kollegor som delar med sig och hjälper varandra? Vill du jobba i en organisation som genomsyras av förtroende och frihet under ansvar? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan strömavbrott.

Om rollen

I säkerhetsfunktionen är vår uppgift att både trygga verksamheten hos Coromatic men också att skapa förutsättningar för säkerhetsskyddade uppdrag. Fokus ligger på säkerhetsskyddsarbete, och gillar du att genomföra säkerhetsprövningar, självständig handläggning och administration samt utvecklingsarbete kommer du att trivas här. Vi i säkerhetsfunktionen är ett litet men starkt team med mycket engagemang som ställer upp för varandra 24/7. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och tycker om att ha kul på jobbet.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av Administration och/eller handläggning
  • Har du erfarenhet av säkerhets- eller säkerhetsskyddsarbete är det ett extra plus!
På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Vi letar efter dig som trivs i en ansvarsfull och självständig roll, och som är trygg i din förmåga att både handlägga, administrera och fatta egna beslut utifrån en hög säkerhetsmedvetenhet.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som säkerhetshandläggare hos oss är du med och på ett konkret sätt skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas. Du måste vara svensk medborgare.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta gärna rekryterande chef Christoffer Fransson på 070-232 76 80

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till stina.zillen@coromatic.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (30 dagar kvar)