Kommunikationsansvarig med IR- och Hållbarhetskunskap till Corem

Kommunikationsansvarig med IR- och Hållbarhetskunskap till Corem

Vi söker nu en Kommunikationsansvarig med god kunskap inom IR och hållbarhetsrapportering. Tyngdpunkten ligger på finansiell kommunikation där du blir ansvarig för framtagande av årsredovisning, hållbarhetsrapportering, delårsrapporter och pressmeddelanden.

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med erfarenhet från att ha liknande arbetsuppgifter hos ett börsnoterat bolag. Du är en bra projektledare som är duktig på att hantera relationer och tycker om att arbeta i team. Att kunna arbeta snabbt, vara analystisk och ha en god strategisk tankeförmåga är en förutsättning. Förutom att förstå och kunna kommunicera siffror på ett bra sätt, har du har en god känsla för färg och form. Du är som person positiv, initiativrik och handlingskraftig. Viktigt är att vara lösningsorienterad, ha hög ansvarskänsla och förstå vikten av korrekt information i korrekt tid i rätt kanaler. Du behärskar engelska språket i tal och skrift. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Du rapporterar till CFO och ingår i staben. Du rapporterar i streckad linje till Uthyrnings- och Marknadschef samt VD och är placerad på huvudkontoret i Stockholm.

Om tjänsten

Ansvarsområden och huvuduppgifter


· Ansvarig för årsredovisning inklusive hållbarhetsrapportering och delårsrapporter.

· Ansvarig för att bevaka information som ska pressmeddelas.

· Ansvarig för att projektleda och administrera årsstämma.

· Ansvarig för extern och intern hemsida, sociala medier och äga den grafiska profilen.

· Ansvarig för vissa policies som t ex informationspolicy.

· Ansvarig för bolagspresentationer och broschyrer på svenska som engelska.
Mer info
Kontaktperson Marita Ribohn Larsson
Telefon 0735-215221
Email Mejla Marita Ribohn Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.corem.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i logistikområden i Sverige samt Danmark. Beståndet utgörs huvudsakligen av lager-, logistik-, och handelsfastigheter, samlade kring Sveriges största städer och med närhet till de stora tillfartslederna. Beståndet är indelat i fyra geografiska områden: Region Stockholm, Region Syd, Region Väst, samt Region Småland. Corem arbetar aktivt med fortsatt tillväxt och förädling av beståndet, såväl genom transaktioner som egna fastighetsutvecklingsprojekt. Alla investeringar vi gör sker utifrån ett långsiktigt perspektiv. Långsiktighet, korta beslutsvägar och hyresgästfokus är viktiga grunder i vårt arbetssätt. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, MidCap. Läs mer på www.corem.se