Projektledare till Coor

Projektledare till Coor

Vår ambition är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Hos oss på Coor får du möjligheten att växa tillsammans med en av nordens ledande serviceleverantörer. Är du tekniskt kunnig, driven och har ett starkt kundfokus? Då kan rollen som Projektledare hos Coor vara rätt för dig!

Rollen
Som Projektledare kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter så som utredning, projektering och projektledning av installationsprojekt. Fokus ligger på säkerhetsinstallationer men det handlar även om datanät, bygg, el och VVS. Du kommer ha ett helhetsansvar för projekten och projektera fram underlag, skapa budget, planera, sköta upphandling av entreprenörer, göra uppföljning, hantera ÄTA-ärenden och sköta dokumentationen.

I rollen som Projektledare kommer du ha ett nära samarbete med beställare, slutkund, entreprenörer, konsulter och leverantörer. Utöver detta jobbar du tätt med kollegor internt samt ansvarar för handläggning och ledning av uppdragen. Projekten du ansvarar över handlar främst om ombyggnation, av- och påveckling, samt kontorsflyttar.

Placering är i Kista, där merparten av projekten också äger rum och du kommer få möjligheten att arbeta mot ett av världens ledande högteknologiska företag. Du rapporterar till Projektchefen.

Din profil
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper genom arbete. Har du erfarenhet som installatör eller projektör av svagströms- och säkerhetsinstallationer är det starkt meriterande. Du bör också ha arbetat med upphandling av entreprenader samt kalkylering och ekonomiuppföljning.

Som person är du flexibel och kundfokuserad med en god affärsmässig förmåga. Vidare är du tekniskt kunnig, en tydlig lagspelare och en driven problemlösare. Viktigt är också din kommunikativa förmåga och trygghet vid kravställande moment. God förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska är ett krav.

Hos oss på Coor får du möjligheten att arbeta med varierande ROT-projekt, där du har ett nära samarbete med kund samtidigt som du har goda karriärmöjligheter internt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 22 november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Jansson, tel. 073-678 49 21.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Jansson
Telefon 073-678 49 21
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.coor.se/
Sista ansökningsdag 22 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management, där vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Bland våra kunder finns större och mindre verksamheter i såväl privata som offentliga sektorn. Vi tar ansvar för vårt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljön och samhället i stort. Coor omsätter ca 8 000 MSEK och har drygt 10 000 medarbetare. Läs mer om oss på www.coor.se