Data Engineer till Coor i Stockholm

Data Engineer till Coor i Stockholm

Arbeta i en kreativ miljö och utveckla både dig själv och oss - bygg Coors framtida datalösningar som Data Engineer i Stockholm!

Som Data Engineer hos oss på Coor i Stockholm kommer du in i en tid av modernisering och omställning till framtidens datalösningar. För dig med intresse för framåtlutade lösningar för transformation, lagring och hantering av data får du här påverka både roadmap, strategi och vägval med en fot stadigt i det operativa. Välkommen till oss som skapar Nordens bästa arbetsmiljöer!

Vi erbjuder dig
  • Närhet och korta beslutsvägar där alla kollegor utgör en betydelsefull del av helheten, kombinerat med de tekniska och finansiella resurserna att satsa stort och tänka nytt
  • En bred roll med mandat att påverka både din professionella utveckling och hela verksamhetens dataarbete.
  • De kurser, utbildningar och kompetensinitiativ som vi erbjuder (och uppmuntrar!)
Det här gör du hos oss

Som Data Engineer arbetar du som en del av Analytics-leveransen mot Coors nordiska verksamheter för att tillgängliggöra vår data för rapportering och affärsanalys. Du sätter upp och underhåller ETL-flöden och data pipelines från de olika källorna till vårt Data Warehouse och Data Lake. Vi använder SQL server, Azures Datatjänster såsom Azure Synapse och Databricks. För ETL använder vi BIML Flex/SSIS samt Data Factory och Pipelines. Data laddas in i vårt Data Vault-lager och vidare för visualisering i QlikView och Qlik Sense genom datamarts i Azure Synapse.

De initiativ vi arbetar med i dagsläget är bland annat att arbeta med automatisering, testdriven utveckling och i större utsträckning strömmande data, samt vår Data Lake och med prediktionsmodeller och AI.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör vårt Analytics-team om 16 personer med kollegor vars kompetens spänner över hela data- och analysområdet. Vi har både konsulter och anställda i teamet, och arbetar tvärfunktionellt med en testare, kravspecialist, Produktägare och IT Service Manager.

Vi ses på kontoret i Kista ett par dagar i veckan, men tycker att det är viktigt att kunna vara flexibla med remote-arbete.

Mer om dig

Detta är en roll för dig som effektivt samarbetar med andra mot gemensamma mål och som har en förståelse för både detaljer och helheten. Du trivs i en roll och miljö där du får utveckla både dig själv och verksamheten, och ta proaktiva och konstruktiva initiativ.

Då vi fortfarande är mitt i transitionen från det gamla till det nya är detta är en roll som kan passa både för dig som "traditionell" ETL- eller Data Warehouse-utvecklare med kunskap och intresse för nya tekniker som Azure Synapse/Data Factory, eller dig som jobbat specifikt med Azure-stacken ett par år. Kunskap inom strömmande data, Data Lakes och Databricks, samt att ha jobbat med och mot Data Scientists är positivt, även om rollens nuvarande fokus ligger på den operativa Analytics-leveransen. Vårt arbetsspråk är svenska och vi söker dig som är bekväm med svenska som arbetsspråk i tal och skrift även om du också bör behärska engelska.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Email Mejla Mikaela Ströberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.