Erfaren Säkerhetskoordinator

Erfaren Säkerhetskoordinator

Om företaget

Vill du bli en del av ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag? Coor Säkerhet består av en engagerad och erfaren grupp experter och specialister inom säkerhet. Vi växer och söker nu en säkerhetskoordinator till vårt team med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetskoordinator arbetar du tätt ihop med en eller flera av våra nyckelkunder för att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet och garantera hög kvalitet i leveransen. I många fall representeras kunden av koncernsäkerhetschefen på ett större företag, vilket innebär att du behöver ha erfarenhet av att arbeta med säkerhet och självständigt kunna företräda Coor och vår säkerhetsleverans baserat på erfarenhet och kunskap.

Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av säkerhetsfrågor som rör systematiskt säkerhetsarbete, tekniska säkerhetssystem samt personell bevakning och riskhantering. Du genomför också lokala säkerhetsprojekt och uppdrag, exempelvis riskanalys och utbildning. I relevanta delar samverkar du med brandskyddskoordinator. I det dagliga arbetet kommer du att jobba tätt ihop med kollegor på Coor, underentreprenörer samt kundens egen personal. Arbetsplatsen kan komma att vara helt och hållet ute hos kund, eller en kombination av Coors kontor och kundens verksamhet.

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person med ledaregenskaper som har lätt att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga och tycker om att driva förbättringsarbete. I ditt arbete är du van att prioritera, strukturera och ta stort eget ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare som kan rycka in där det behövs.

Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet av säkerhetsområdet där du är van att arbeta med ledningsgrupper hos kund. Du vet hur du på bästa sätt omvandlar kundens behov till lösningar. Att tolka avtal och göra ekonomiuppföljningar kommer naturligt för dig. Det är en fördel om du tidigare arbetat som konsult eller projektledare. Utbildning inom säkerhet är meriterande. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du kan Officepaket och har god vana av att skriva rapporter, utföra analyser och ta fram presentationer.

Ansökan

Som arbetsgivare erbjuder Coor en trygg och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.

Kontaktuppgifter och övrig information
Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag eftersom urval och intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta Agne Ottosson på 0709-519250 eller Amir Chamsine 0708-215309.
Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Övrigt, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt.

Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se