Workplace Manager

Workplace Manager

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer - såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.Om rollen

Som WPM har du en central roll i Coors leverans till en av våra största och viktigaste kunder. Din huvudsakliga roll är att åt kunden agera som beställare gentemot Coor. I den egenskapen har du interaktion med många olika stakeholders, bl.a. beslutsfattarna hos kunden som är ytterst ansvariga för all FM leverans. En del av arbetet kommer att handla om att vara mottagare av projekt som Coor utför åt kunden, men du kommer även att bli involverad i ett brett register av FM relaterade frågor där du förväntas fungera som kravställare samt koordinera och samordna projekt. Att följa upp och planera verksamhetens förändrade lokalbehov kommer att vara en central del av det dagliga arbetet. Du kommer att ingå in en grupp med flera WPM och du kommer att rapportera till sitechef. Placeringsort är Stockholm.

Utbildning och kompetens

Du bör ha en bra grundförståelse för FM tjänster samt vara bekväm med att ta till dig och följa avtal och processer. Oavsett tidigare roll måste du ha en erfarenhet av att driva projekt. Du kommer att ha nära kontakt med seniora beslutsfattare vilket du måste vara komfortabel med samt ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Vi ser att du har god förmåga att självständigt driva ditt arbete, både internt och mot kund samt kunna fatta egna beslut. Du har erfarenhet att självständigt driva ditt arbete mot uppsatta mål samt har förmåga att förstå och navigera i en komplex miljö.

Personliga egenskaper

Detta är en spännande roll för dig som trivs i en händelserik och föränderlig miljö. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du håller mål i sikte. Under din arbetsdag har du mycket kontakt med olika stakeholders varpå vi ser att du har en hög grad av samarbetsvilja, samt förmåga att hantera och balansera kraven från de olika intressen som finns. Du arbetar noggrant, metodiskt och har en väl utvecklad prioriteringsförmåga. Du ska också ha goda analytiska kunskaper och kunna hantera och strukturera större mängder data.

Kontaktuppgifter

För mer information vänligen kontakta Sitechef Jonas Dufwenberg, jonas.dufwenberg@coor.com

Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.