Vikarierande HR-administratör till Coor i Kista

Vikarierande HR-administratör till Coor i Kista

Är du i början av din karriär och vill bygga upp ditt professionella nätverk inom ett nordiskt expansivt bolag med möjligheter? Har du ett genuint intresse för att ge service och har en lösningsfokuserad attityd samt är lyhörd för kundens behov?

Då är du vår nya HR stjärna!

Om rollen
Som HR - administratör får du en viktig roll i att stötta våra chefer, främst i on-boardingprocessen av nya medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och du blir en del av att skapa en attraktiv bild av Coor som arbetsgivare. Du kommer in i en snabbfotad verksamhet som är under tillväxt och som under det närmsta året kommer arbeta fokuserat på digitalisering inom HR, därav att vi söker en vikarierande kollega.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Hantering av anställningsavtal (både tillsvidare samt visstidsanställda) i vårt nuvarande HR-system
  • Säkerställa det administrativa flödet mellan HR och vårt externa lönekontor
  • Hantera och uppdatera personalförändringar i systemet
  • Vara ett administrativt stöd i gruppen
  • Kontakter med främst chefer och men också medarbetare inom företaget
Tjänsten är ett vikariat om ca 12 månader på heltid med placering på Coors huvudkontor i Kista med start omgående.

Vår kandidat
Vi ser att du har avslutat dina studier inom PA programmet och är nyexaminerad eller har några års erfarenhet inom kvalificerat personaladministrativt arbete alternativt arbetat som löneadministratör. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och är en van datoranvändare. Har du tidigare arbetat i HR system eller lönesystem ser vi det som meriterande.

Din personlighet
Vi söker dig som är erkänt effektiv i detta arbetssätt samtidigt som du är noggrann och har förmåga att strukturera dina arbetsuppgifter. Vidare är du serviceinriktad och trivs i en miljö med snabb förändringstakt. Du har en god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Tobias Hultman 010-559 51 35 eller tobias.hultman@coor.com.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista svarsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan.

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Vikariat
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).