Underhållsingenjör till Coor

Underhållsingenjör till Coor

Är du en person som trivs med omväxlande arbetsuppgifter och vill vara med att utveckla Coors fastighetsleveranser tillsammans med vårt team av specialister inom fastighetsdrift, energi och projektledning? Då är det här en roll för dig!

Som Underhållsingenjör driver du utveckling, effektivisering och underhållsplanering för fastighetsleveranser i både uppstartsfas och driftfas för att säkerställa en hög kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet.

Om tjänsten
Som Underhållsingenjör arbetar du som konsult åt våra större industriella kunder främst i Stockholmsområdet men även på andra orter i Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är
  • Genomföra behovsanalyser av fastighetstekniska lösningar och system
  • Upprätta förstudier och skapa business case
  • Föreslå och sätta upp moderna underhållsplaner, underhålla och utveckla underhållsverktyg samt agera som kravställare till leverantörer
  • Upprätta rutiner och arbetssätt samt ronderingsstrategier för en väl fungerande underhållsplanering
  • Agera som tekniskt underhållsstöd och rådgivare till Sitemanagers på olika orter i hela Sverige
I rollen krävs ett nära samarbete med Sitemanagers, kunder, underleverantörer och driftspersonal.

Vad söker vi?
För att trivas i rollen söker vi dig som har förmågan att hantera affärsmässiga relationer och behov med affärsmässiga överväganden. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har förmåga att driva utvecklingsprojekt samt även implementera förändringar. Vidare är du en person som arbetar med struktur och lean tänk. Du motiveras av att utveckla och leda andra samt vill själv utvecklas och på sikt ta en ledande roll. Du har en personlighet som är nyfiken och med förmåga att engagera och ta egna initiativ. Du behärskar god engelska och svenska samt har god datorvana då arbetsuppgifter hanteras i olika system, både interna och externa.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex högskoleingenjör inom underhållsteknik. Minst 5 års erfarenhet av att utveckla och sätta upp underhållsleveranser, effektivisering och förändring i en fastighetsteknisk miljö, gärna inom industri. Du bör ha en bred erfarenhet av underhållssystem och kunskaper i IBM Maximo.

Vad erbjuder vi?
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Du blir en viktig person i vårt team med specialister. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Mattsson 070-655 59 31.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.