Kock till Coor i norrort

Kock till Coor i norrort

Är du en driven och erfaren kock som vill ha balans i livet? Vill du skapa smaker utöver det vanliga? Vi söker nu två kockar till våra lunchrestauranger i Kista. Du blir en av våra nyckelpersoner för att utveckla oss vidare.

Om rollen
Som kock arbetar du i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld men du dyker med glädje in i alla delar av köket.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Självständigt förbereda och tillaga mat
  • Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
  • Arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten
Köket arbetar dagtid mellan 6.00 och 15.00 måndag till fredag. Din närmsta chef är köksmästaren och arbetsplatsen ligger i Kista.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har kockutbildning eller motsvarande, samt tidigare erfarenhet från a la carte-restaurang eller storkök. Vi lagar all vår mat från grunden och vill att du delar vår syn på hur god mat ska tillagas. Din svenska är god i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som kock arbetar du i en viktig funktion för verksamheten där noggrannhet och service är självklarheter. Du är trygg i dina kökskunskaper och har ett sinne för detaljer. Du trivs i samarbete med andra och bidrar gärna aktivt till en arbetsplats med god stämning.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har förmågan att ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information vänligen kontakta regionchef Camilla Rydeblad på telefonnummer 010-559 65 79. Vi tar vi inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.