Teknisk projektledare inom IT

Teknisk projektledare inom IT

Vill du vara en del av vårt team som arbetar med IT-projekt och mjukvaruutveckling för Coors säkerhetslösningar? Coor Security Center är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Nu söker vi dig som vill bli en nyckelspelare i våra leveranser av säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag.

Vi har just nu behov en IT-Projektledare som kan hjälpa oss med att driva projekt till flera av våra kunder. Rollen innebär att du erbjudas möjlighet att leda våra engagerade utvecklare och tekniker i spännande projekt.
Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du driva olika typer av IT-projekt inom systemutveckling och fysisk säkerhet, där du kommer har stora möjligheter att påverka din roll, samt ta egna initiativ.
Coor är mån om att du över tid utvecklas i din roll inom vår organisation, vilket innebär att möjlighet ges att utveckla din kompetens bl.a. genom kurser och relevanta certifieringar.

Din roll
Som projektledare är du en viktig del av ett team på 10 personer med hög kompetens som levererar server- och applikationsdrift inom fysisk säkerhet till några av Sveriges största bolag.
Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att driva leveransprojekt inom IT där du tidigt blir engagerad i projekten som du sedan tar fullt ansvar för ända fram till överlämning till förvaltning.
Din roll kommer att inkludera koordinering, information och samarbetsforum med våra kunder, tekniker och utvecklare men även externa leverantörer.

Din kompetens
  • Vi tror att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av teknisk projektledning, gärna i agila sammanhang eller i en ledande teknisk roll
  • IT-teknisk kunskap och intresse är ett krav
  • Förståelse för grunderna i IT arkitektur och integration utifrån olika angreppssätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Bakgrund som tekniker eller utvecklare
  • Kännedom inom säkerhetssystem exempelvis passage/larmsystem, CCTV
  • Erfarenhet av Scrum/Kanban
  • Relevant högskoleutbildning
Din Arbetsplats
Avdelningen består av 35 personer och du kommer att tillhöra gruppen utveckling och projekt, som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar agilt utifrån Kanban och Scrum.
Du kommer sitta i moderna lokaler i Kista i Stockholm.

Mer om dig
Du är troligen idag teknisk projektledare/projektledare med djupt teknisk intresse.
Du är bekväm med att hålla presentationer och är kommunikativ.
Du drivs av nytänkande och av att ta egna initiativ.

Övrigt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Henric Wollert på telefonnummer
010-559 52 18 eller via mail henric.wollert@coor.com

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.