Teknisk förvaltare till Coor

Teknisk förvaltare till Coor

Vill du vara en del av ett kunnigt team och arbeta med intressanta kunder som aktivt utvecklar sina fastigheter? Vi söker nu en teknisk förvaltare till ett av våra uppdrag i Stockholm.

Om rollen
I din roll som teknisk förvaltare säkerställer du att de fastigheter du ansvarar för tas om hand på bästa sätt. Dels säkerställer du tillsammans med ett antal tekniker att rätt drift- och underhållsåtgärder utförs i det dagliga och följer upp mot våra kundavtal. Dels ansvarar du för att den administrativa förvaltningen med framtagning av underhållsplaner, dokumentation, myndighetsbesiktningar med mera utförs för dina fastigheter.

Du har en nyckelroll och är ofta kunden/uppdragsgivarens primära kontaktyta när det gäller diskussioner kring utveckling av fastigheter, underhållsåtgärder, hyresgästanpassningar med mera. Du ingår i ett av våra driftteam och rapporterar till en driftchef.

Som teknisk förvaltare planerar du självständigt ditt och dina teknikers arbete. Du säkerställer och ansvarar för att rätt resurser blir inkopplade och att kvaliteten blir rätt. Du arbetar tätt tillsammans med hjälpsamma kollegor där idéer kan bollas och man hjälper varandra. Tillsammans, men med dig som ansvarig, arbetar ni för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättningar i förvaltningsavtalet.

Exempel på ansvarsuppgifter:
  • Arbetsledning av drifttekniker
  • Upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förebyggande underhåll
  • Daglig styrning och uppföljning
  • Rapportering till kund
  • Bevakning av myndighetsbesiktningar
  • Upphandling och uppföljning av anlitade konsulter och entreprenörer
  • Planera och bevaka tekniska installationer tillsammans med projekt vid kundanpassning
  • Uppföljning av KPI:er (kundsatta mål)
Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med upplärning, kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom kontraktet såväl som inom andra delar av verksamheten.

Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Vår kandidat
Vi tror att du har en fastighetsförvaltarutbildning och minst tre års erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller drift. Du har en grundförståelse för de tekniska systemen i en fastighet, antingen genom praktisk arbetserfarenhet eller studier. Du har en dokumenterad god administrativ förmåga samt kan driva ditt egna arbete effektivt med en god struktur. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och kan skriva såväl protokoll som rapporter på god svenska. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker dig som kan arbeta självständigt, har ledaregenskaper och trivs med att ha varierande arbetsuppgifter. Du arbetar utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt och är samtidigt strukturerad, analytisk och är lyhörd.

Då relationsskapande är en viktig del av rollen ser vi att du som söker har en god kommunikativ förmåga och god samarbetsförmåga. Du har förmågan att jobba långsiktigt och att hålla ihop många frågor. För att vara framgångsrik som förvaltare behöver du vara drivande och handlingskraftig.

Ansökan
Ansökan skickas in med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta anställande chef Henrik Gustafsson, tel 010-559 59 59.

Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Inom Coor Fastighet och Säkerhet i Stockholm/Mälardalen som denna rekrytering avser är vi ca 100 medarbetare.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.