Systemutvecklare

Systemutvecklare

Coor Security Center har just nu behov av systemutvecklare inom C#/.NET som kan hjälpa oss med vidareutveckling av flera av våra egenutvecklade system.

Som anställd hos Coor Security Center kommer du erbjudas en utmanande roll inom drift och utveckling. Coor är mycket mån om att du utvecklas i din roll och erbjuder över tid kurser och relevanta certifieringar inom området. Utöver det kommer du att jobba i en spännande och kreativ utvecklarroll inom Coors centrala säkerhetsorganisation, som är Nordens ledande aktör inom Service Management.

Teamet kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Här får du utveckla och kontinuerligt förbättra komplexa säkerhetssystem inom fysisk säkerhet som används av storbolag i global skala. Du kommer att få möjlighet att jobba inom flera olika tekniker och olika delar av .NET stacken med tjänster, databaser, affärslogik, presentationslager, UX/Design, testdriven utveckling eller CI/CD samt arkitektur och design. Du kommer helt enkelt ha stora möjligheter att påverka din roll, samt ta egna initiativ.

Din kompetens
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom relevant område eller minst ett par års erfarenhet av .Net/C#, gärna både backend och frontend dvs så kallad full stack utvecklare

Det är meriterande med följande erfarenheter
  • Testdriven utveckling/unit testning
  • Javascriptramverk för frontendutveckling såsom JQuery, Angular, React etc
  • Databasutveckling (MS SQL)
  • Continous integration, Continous deployment
  • GIT eller andra system för versionshantering
  • UX arbeten och/eller CSS
  • Agil utveckling
Avdelningen består av ca 35 personer och du kommer att tillhöra gruppen development som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling och förvaltning av säkerhetslösningar. Vi arbetar Agilt utifrån Kanban och Scrum och du både kommer jobba med incidenter, förvaltning och projekt.

Vi sitter i moderna lokaler i Kista i Stockholm.

Mer om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering. Du får gärna vara självgående och gillar att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du trivs i specialistrollen, där du är nyfiken och ständigt vill lära dig nya tekniker och ramverk.

Du har några år arbetslivserfarenhet från systemutveckling alternativt nyexaminerad ingenjör inom data, systemvetare eller motsvarande.

Erfarenhet från att arbeta med, alternativt stort intresse inom tekniska säkerhetssystem (t.ex. passagesystem, inbrottslarm och CCTV-övervakning) ses som särskilt meriterande.

Då du kommer vara stationerad i Sverige, men jobba ut mot globala organisationer är det krav på att du kan kommunicera obehindrat i både engelska och svenska.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Övrigt
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Henric Wollert på telefonnummer
010-559 52 18 eller via mail henric.wollert@coor.com

Vi ser fram emot din ansökan senast 31 Mars.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.