Systemtekniker till Coor Security Systems

Systemtekniker till Coor Security Systems

Är du en erfaren säkerhetsinstallatör som vill ta nästa steg? Coor Security Systems söker en systemtekniker till Arlanda!

Om tjänsten
Coor Security Systems förvaltar och utvecklar säkerhetssystemen för ett antal större kunder, vilket ställer höga krav på kompetens och metodik. En betydande del inom den fysiska säkerheten är tekniska system, som används för att ge tillträde till lokaler samt skydda och övervaka fastigheter.

Som systemtekniker på Arlanda innefattar det att tillsammans med övriga kollegor att säkerställa kundernas drift och underhåll av inbrottslarm, passerkontroll och CCTV. Du arbetar huvudsakligen i säkerhetssystemen via din dator och du samarbetar med säkerhetstekniker, projektledare och kontakt med både kunder och underentreprenörer är en viktig del av tjänsten. Mycket av arbetet innefattar felsökning och uppföljning av projekt och incidenter.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom Coor kan du utvecklas antingen åt t.ex. specialist eller chefstjänster. I denna tjänst erbjuds du arbete med några av de mest komplexa och största säkerhetsanläggningarna i Sverige.

Kvalifikationer
I denna tjänst krävs erfarenhet av installation inom teknisk säkerhet, exempelvis från entreprenad eller service. God allmän kunskap inom systemlösningar inom teknisk säkerhet är nödvändigt. Kompetens inom Unison och Integra samt Bosch (CCTV) är särskilt önskvärt men inte ett krav.

Säkerhetsbranschen bygger på förtroende och du som person behöver du vara pålitlig, ärlig och ha goda sociala färdigheter. Då du har kontakt med leverantörer, kunder och kollegor ställs höga krav på social förmåga.

God svenska i tal och skrift krävs, samt god förståelse för engelska då en hel del dokumentation är på engelska. B-körkort är ett krav.

Då tjänsten är placerad vid skyddsobjekt utförs bakgrundskontroller innan anställning. Slumpmässiga drogtester kan komma att genomföras.

Övrigt
Placering: Arlanda
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre, 7-16 (möjlighet till viss flextid)
Beredskap: Var 6:e eller 8:e vecka, då har du tillgång till jourbil
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Håkan Johansson 010-559 52 50

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.