Systemspecialist till Coor Security Systems

Systemspecialist till Coor Security Systems

Systemspecialist, överordnade säkerhetssystem, till Coor Security Systems
Vill du jobba i team och är en erfaren säkerhetsinstallatör redo att ta nästa steg? Välkommen att söka tjänsten som Systemspecialist hos oss på Coor Security Systems!

Om tjänsten
Coor Security Systems förvaltar och utvecklar säkerhetssystem för större kunder, vilket ställer höga krav på kompetens och metodik, då den fysiska säkerheten och de säkerhetstekniska system som används är en viktig del vår kundleverans.

Som Systemspecialist ansvarar du, tillsammans med dina medarbetare, för säkerställande av drift och underhåll av inbrottslarm, passerkontroll och CCTV. Du arbetar huvudsakligen via din dator i samarbete med säkerhetstekniker och projektledare. Kontakter med både kunder och underentreprenörer är en viktig del av tjänsten. Arbetet består till stor del av felsökning samt uppföljning av projekt och incidenter.

Som Systemspecialist arbetar du med några av de mest intressanta, komplexa och största säkerhetstekniska anläggningarna i Sverige.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en expansiv och utvecklande arbetsplats. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom Coor kan du utvecklas och bli specialist, chef eller kanske Säkerhetskoordinator?

Kvalifikationer
Du behöver ha erfarenhet av installation inom teknisk säkerhet, exempelvis från entreprenad eller service. En god allmän kunskap inom systemlösningar inom teknisk säkerhet är nödvändigt. Kompetens inom Unison och Integra samt Bosch (CCTV) är önskvärt men inte ett krav.

Säkerhetsbranschen bygger på förtroende och du som person behöver vara pålitlig, ärlig och ha goda sociala färdigheter. I din kontakt med leverantörer, kunder och kollegor ställs höga krav på social förmåga. God kunskap i svenska, både i tal och skrift är ett krav liksom god förståelse i det engelska språket då vi jobbar med dokumentation på engelska. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Arbetstider: Mån-fre, 7-16 (möjlighet till flextid)

Beredskap: Var 6:e eller 8:e vecka med tillgång till jour bil

Start: Omgående eller så snart som möjligt

Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Rekrytering sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är du välkommen att söka tjänsten. För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Håkan Johansson 010-559 52 50.

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.