Gillar du att leverera service med hög kvalitet, kundkontakt och att utveckla människor? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Vi söker nu en restaurangchef till en av våra restauranger i Kista

Som restaurangchef ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att dagliga leveransen och god service till våra kunder. Din uppgift blir att säkerställa och utveckla servicekvalitet, medarbetare och resultat. Du har personalansvar vilket innefattar ansvar för löpande coaching, utveckling, uppföljning och rapportering. Till din hjälp har du avdelningschefer som ansvarar för delar av den dagliga verksamheten. Vårt mål är att leverera med service i världsklass till våra kunder och du kommer att ha en nyckelroll i den serviceleveransen.

Du som söker

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person med starkt kundfokus och förmåga att se möjligheter och hitta lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Vi vill att du har goda ledaregenskaper samt att du har god förståelse för ekonomi och vad som bidrar till en lönsam verksamhet. Du bör ha erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete samt förståelse av vikten av en god arbetsmiljö. Du har gymnasiekompetens, god datorvana, har du dessutom erfarenhet av hotell eller restaurang är det extra meriterande men inget krav.

Vi erbjuder

Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi kommer att se till att du får utbildning inom de olika system vi arbetar med samt utvecklas som ledare. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Rekryterande chef Johan Lundblad, tele 010- 559 64 86

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.