Projektledare till Coor Fastighet Mälardalen*

Projektledare till Coor Fastighet Mälardalen*

Vi fortsätter att växa och till enheten Projekt&Teknik inom Fastighet Mälardalen söker vi nu en driven projektledare.

Om rollen
Enheten Projekt &Teknik är den enhet i Coor, som är specialiserade på entreprenader, installationer, anpassningar och ombyggnadsprojekt, främst till kontor och industrier. Coor hjälper flertalet av sina kunder med både uppdrag och entreprenader. Du arbetar nära teamet och stöttar kollegor och kunder med din expertis.

Som projektledare är dina arbetsuppgifter bland annat att
  • Äga, leda och driva byggprojekt - ansvara, samordna och styra projekt mot uppsatta mål
  • Administrera projekt i form av dokumentation för alla ingående faser
  • Arbeta med att leda förstudie, projektering, byggsamordning, entreprenadavslut och slutbesiktning
  • Strukturerat arbeta i enlighet med vår projektprocess med skriftlig dokumentation
  • Kvalitetssäkra kontraktshandlingar som tas fram av dig och andra byggprojektledare såsom anbud, projektbudget, AF-delar mm
  • Se till att projektavtal följs, aktivt delta i strategiska beslut, samt utföra upphandlingar med leverantörer
  • Hålla ihop helheten i projekten från start till mål i nära dialog med kunder och leverantörer
  • Initiera uppdragmöjligheter hos kund och generera förslag som leder till projekt
Om dig
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som byggprojektledare eller liknande och gärna en god kunskap i entreprenadjuridik. Du har vana av att självständigt äga, leda och driva byggprojekt. Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Har du Bas P/U är det meriterande liksom högskoleutbildning och projektledningsutbildning. Körkort B är ett krav och har du ett stort och brett kontaktnät i branschen är också det meriterande.

Som person är du intresserad av teknik och utveckling inom branschen och håller dig ajour med nyheter och trender samt delar information inom verksamheten. Du är drivande med förmåga att självständigt agera och fatta beslut. Du har ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt med kunder och leverantörer. Du får ut det bästa av andra genom ett engagerat och motiverande ledarskap. Du är resultatorienterad, gillar utmaningar och tar ansvar. För att lyckas i rollen har du självförtroende, är prestigelös och har förmågan att se möjligheter och hitta lösningar då projekten kräver tydlig styrning och kan variera i storlek och komplexitet.

Vi erbjuder
Att arbeta som projektledare hos oss innebär att arbeta i en stimulerande miljö med duktiga, ambitiösa och härliga kollegor. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast individuell lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontakt och information
För frågor och mer information om rollen, kontakta rekryterande chef Kiah Boriri, 010-559 58 62 .

Urval och intervjuer sker i september. Ansök med CV och personligt brev. Vi tar enbart mot ansökningar via "ansök" nedan.

#tipsaCoor

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).