Projektledare/kontraktsutvecklare – Direktrekrytering till Coor

Projektledare/kontraktsutvecklare – Direktrekrytering till Coor

MTX Rekrytering & Bemanning söker nu en projektledare/kontraktsutvecklare till Coor Service Management!

Om tjänsten
Tjänsten som projektledare/kontraktsutvecklare innebär att långsiktigt arbeta i ett avtal med en av Coors nyckelkunder i syfte att skapa mervärde, optimera leveransen, följa upp samt inte minst utveckla erbjudandet.

Kundföretaget är en rikstäckande retailkedja med majoriteten av butikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Avtalet sträcker sig flera år framöver och innebär enklare fastighetsservice i butiker. Som projektledare/kontraktsutvecklare har du huvudansvaret för dialogen mellan Coor och kundföretaget inom ramen för avtalet.

Ansvarsområden:
  • Kundansvar med löpande dialog och möten med kundföretaget
  • Arbete internt med Coors utförande enheter för att säkerställa att avtalet implementeras på rätt sätt och i övrigt säkerställa en god leverans
  • Initiera, planera och genomföra åtgärder i kundleveransen som säkerställer god kvalitet och skapar mervärde och ökad lönsamhet
  • Uppföljning av KPI:er, baserat på dessa utvecklingsåtgärder internt och mot kund.
Vi erbjuder:
Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd finns ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och/eller verksamhetsutveckling. Vi ser gärna att du arbetat med facility management eller retail, men det är inte ett krav. Utbildning inom ekonomi eller affärsutveckling är också önskvärt.

För att lyckas i rollen krävs att du är en driven person med starkt kundfokus. Din styrka ligger i att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad och har förmåga att prioritera. Vidare har du en förmåga att se förbättringsområden och du är en duktig ledare som trivs med att leda utvecklingsarbete. Du har en också en administrativ ådra och du kan lätt ta fram tydligt uppföljningsmaterial till beställare och kollegor.

Du talar och skriver svenska obehindrat och vi förutsätter att du har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av stödsystem för ekonomi, personal och arbetsledning.

Övrigt
Placering: Coors huvudkontor i Kista, resor i tjänsten förekommer ca två veckor per år
Tillsättning: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Coor Service Management har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Coors önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: coor service management, projektledare, kontraktsutvecklare, projektledning, avtalsutvecklare, kontraktsutveckling, avtalsutveckling, kundansvarig, leveransansvarig, delivery manager, retail, butik, fastighetsteknik, fastighetsskötsel, drift, underhåll, fm, facility management, direktrekrytering, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer - såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.