Nordic Operations Manager Cleaning

Nordic Operations Manager Cleaning

Nu finns chansen att ansluta till vårt nordiska team som arbetar med verksamhetsutveckling. Lockas du av att förbättra arbetet för tusentals medarbetare samt att vara med och driva Coors resa mot att bli nordiskt marknadsledande inom lokalvård? Då är detta rollen för dig!

Ditt ansvar och dagliga arbetsuppgifter är att leda och koordinera arbetet med att:
  • Utveckla processer och arbetssätt för vår kundleverans
  • Utveckla det utbildningsramverk som används av våra lokalvårdare
  • Utveckla vår materialstandard (de produkter och maskiner som används i vår leverans)
I ditt arbete samarbetar du med representanter från våra nordiska verksamhetsländer. Tillsammans med dem arbetar du både på operativ nivå samt för att utveckla strategier och prioriteringar.

Din profil
Vi söker en person som är en skicklig på att planera samt att kommunicera och få människor att arbeta mot samma mål. Vi utgår ifrån att du är van vid att skriva och hålla presentationer på såväl svenska som engelska.

I din tidigare roll som projektledare eller chef har du arbetat med korta deadlines och har utvecklat din förmåga att självständigt prioritera. Du är nyfiken, lösning- och målorienterad, flexibel samt förstår vad som behövs för framgångsrika transformationsresor.

Hur söker jag?
Intervjuer hålls löpande, så ansök snarast. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Håkan Nilsson via telefon 072-535 76 40.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.