Matintresserad marknadskommunikatör

Matintresserad marknadskommunikatör

Är du en matintresserad kreatör med känsla för text och bild och vill utvecklas inom marknadsföring? Då är detta rätt utmaning för dig! Vi söker nu en marknadskommunikatör som vill arbeta i en bred roll med stor möjlighet att påverka till vår restaurangverksamhet.

Om rollen
Som marknadskommunikatör kommer du att arbeta med att producera text och bild för digitala kanaler men även tryckt media. Du kommer ingå i ett litet marknadsteam som stöttar våra 45 restauranger med bland annat grafiskt material och budskap till kampanjer, content till sociala medier samt uppdateringar av hemsidor.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Uppdatera hemsidorna med både text och bild
  • Utforma kampanjer, skapa innehåll och uppföljning i sociala medier
  • Delaktighet i att skapa kampanjer inom food & beverage och sedan formge kampanjerna i tryckta och digitala medier.
  • Organisera kampanjer och agera marknadskoordinator
  • Ta fram presentationsmaterial och nyhetsbrev
Din arbetsplats är på huvudkontoret i Kista men du kommer att göra vissa resor till Göteborg. Du tillhör en liten stab inom restaurang och kommer att rapportera till chefen för staben.

Vår kandidat
Detta är en utvecklande och spännande roll för dig som har någon utbildning inom marknadsföring, grafisk formgivning eller motsvarande. Du behöver inte ha lång arbetslivserfarenhet från området men ska kunna ha med dig en portfolio som ger prov på vad du kan. Du har ett stort matintresse och har sannolikt arbetat inom restaurangbranschen vid någon tid i ditt liv. Du har goda kunskaper i Illustrator och Indesign och har stark känsla för svenska i skrift och kan uttrycka dig i kreativt och korrekt. Vidare behärskar du engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som marknadskommunikatör tillhör du stabsfunktionen inom restaurangverksamheten och har förmåga att hantera olika typer av människor och uppskattar samarbete. Förutom att du är kreativ och energifull behöver du även vara både analytisk och strukturerad.

Vi tror att du är en person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar med hög kvalitet. Du har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med arbetsuppgifter med gott humör.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information vänligen kontakta Linda Höglund på telefonnummer 010-559 66 52 eller linda.hoglund@coor.com.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.