Management trainee till Coors ledningsgrupp

Management trainee till Coors ledningsgrupp

Har du nyligen tagit examen och vill få en inblick i många yrkesområden? Trivs du med att ta ett stort eget ansvar, är hungrig att lära dig nya saker och har ett inre driv med en riktigt positiv inställning? Då är den här unika möjligheten rätt för dig!

Om tjänsten
Vi söker en framtida ledare eller specialist som kommer att stötta vår VD och svenska ledningsgrupp med allt som de behöver hjälp med där du även i perioder får följa med in i verksamheten. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig vår kultur, affärslogik och hur man driver ett börsnoterat företag.

Tjänsten handlar dels om att stötta den svenska ledningsgruppen med struktur, kommunikation, leda och koordinera projekt. Du kommer att arbeta mycket nära vår VD och det operativa arbetet kommer att varvas med att vara trainee i våra staber och affärsenheter och få en unik inblick i företaget för att vara redo att kliva in i en tjänst som specialist eller gruppchef. I denna tjänst kommer du att bygga ett oersättligt nätverk och vara redo att ta klivet in i nästa tjänst efter ca 2 år.

Arbetsuppgifterna kommer att variera som trainee och som stöd till ledningsgruppen kommer du bland annat att arbeta med:
 • Hålla i ledningsgruppens struktur och planering för det gemensamma arbetet
 • Delta i ledningsgruppsmöten och vara VD’s högra hand
 • Planera, koordinera och boka konferenser och andra events
 • Projektleda mindre projekt och koordinera initiativ som tas
 • Administration av exempelvis kundlistor
 • Bistå vid interna uppvaktningar
 • Kommunicera mot hela svenska organisationen och skapa presentationer
Vår kandidat
 • Har en akademisk examen nyexad eller något års erfarenhet
 • Har erfarenhet av projektledning
 • Tekniskt intresse
 • Stark servicekänsla
Din personlighet
Vi kommer att lägga största vikt vid personlighet och söker efter dig som tar initiativ och kan driva frågor från start till mål. Du har en god känsla för affärslogik och kan fånga kärnan i frågan, kommunicera på ett enkelt sätt och ge service i stjärnklass. För att få ihop helheten behöver du dessutom en god struktur och ha nära till skratt. Vidare är du en relationsbyggare som gillar att samarbeta med andra.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, välkomnande och prestigelös kultur. Som Management Trainee får du en viktig och varierande roll och vi erbjuder självklart fast lön, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar och friskvårdsbidrag. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling inom många delar av verksamheten.

Övrig information och kontaktuppgifter
Om du har frågor kan du kontakta vår VD Magnus Wikström på magnus.wikstrom@coor.com. Frågor svarar han på efter semestern i mitten av augusti. Intervjuer kommer att påbörjas i andra halvan av augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).