Kundansvarig till Coor Security

Kundansvarig till Coor Security

Vill du vara med och fortsätta utveckla vår säkerhetsleverans till en av Coors största kunder och samtidigt bidra till att uveckla vårat tjänsteerbjudande för att säkerställa Coors fortsatta tillväxt? Vi söker en kund- och leveransansvarig för vår leverans inom säkerhet som kommer att få möjlighet att dels leda vårat team och samtidgt tillsammans med vår kund ständigt arbeta för att hela tiden hitta nya och bättre lösningar.

Uppdraget
Coor har ett fullt funktionsansvar mot kunden när det gäller fysisk säkerhet. I ansvaret ingår det att över tid säkerställa att kunden har ett fysiskt skydd som uppfyller interna och externa krav så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamhet. I funktionsansvaret ingår allt ifrån att ansvara för servrar och applikationer (drift och underhåll samt livscykelhantering), säkerställa korrekt åtgärd från Coors egna auktoriserade larmcentral till att komma med förslag på innovativa lösningar för att säkerställa en leverans i ständig utveckling.

Till din hjälp kommer du att ha ett leveransteam på ca 30 personer med olika roller som t.ex. säkerhetsadministratörer, IT-tekniker, projektledare, systemutvecklare och systemtekniker.

Om rollen
I rollen kommer du att ansvara för vår säkerhetsleverans på nationell basis och driva och leda arbetet tillsammans med ovan nämnt leveransteam. Typiskt i arbetet är att du leder ett team bestående av supportpersonal, tekniker och driftchefer. Du får en central och viktig roll inom Coors centrala säkerhetsorganisation med många kontaktytor både i Coors egna leveransorganisation men även hos kundens kravställare och beställare vilka är nyckelpersoner inom organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Följa upp leveransen mot fastställda nyckeltal och uppsatta mål
  • Skapa kundunika anbud som består av våra föreslagna lösningar, prissättning och juridiska villkor
  • Arbeta proaktivt för att utveckla vår leverans med nya förslag eller nya tjänster utifrån förståelsen för kundens strategi och behov
  • Säkerställa att Coor arbetar på likartat sätt oavsett vilken site man befinner sig på
  • Koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer.
Tjänsten är placerad på Coors huvudkontor I Kista. Våra kontorslokaler är moderna med utveckling i framkant då vi ständigt arbetar med förbättringar och applicerar vår expertis på vår egen arbetsplats. Vi har ett flexibelt sätt att se på arbetsplatsen, men vi bygger vår kultur starkare genom att ses, så minst ett par dagar per vecka ser vi dig gärna på plats.

Om organisationen
Som kundansvarig tillhör du ledningsgruppen inom Security Development som jobbar med komplexa leveranser, IT-drift samt systemutveckliing. Enheten som teamet tillhör har ansvar för säkerhetsleveranserna till några av Sveriges största bolag med hårda krav på säkerhet och tillgänglighet.

Vad erbjuder vi?
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Vår kandidat
Vi ser att du har en akademisk utbildning inom relevant områden samt några års erfarenhet kundansvarig/Key Account, gärna med bakgrund inom säkerhetsteknik. Har du dessutom erfarenhet från en chefsroll med ekonomiskt ansvar så är det meriterande. Du har en god datavana samt är stark i MS Office-verktygen Excel, PowerPoint och Word. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är en självklarhet. Tjänsten innebär i dagsläget inget direkt personalansvar.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För frågor och mer information vänligen kontakta Site Manager, Max Lindstedt, 010 559 52 62. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).