Kontraktsutvecklare till Coor för ICA

Kontraktsutvecklare till Coor för ICA

Vill du vara vår nyckelperson avseende förbättringar, utveckling, digitalisering, försäljning och samordning för vår kund ICA? Du kommer att arbeta nära kunden och tillsammans med ledningsgruppen på kontraktet driva utvecklingsarbetet kring leveranssynergier och utvecklingsinitiativ. Rollen omfattar också att vara ansvarig för viss avtalsadministration. Du har primärt Sverige som ditt arbetsfält med placering i Stockholm, men där resor förekommer i viss omfattning. Du kommer att rapportera till Kontraktschefen för Sverige.

Dina arbetsuppgifter blir bl.a
 • Leveranssamordning, samordna leveransen ur ett helhetsperspektiv med enhetliga arbetssätt och kundgränssnitt
 • Kundmöten
 • Leda och stötta utvecklingsprojekt
 • Planera, leda och genomföra uppdrag och projekt
 • Kalkylering, offertframtagning och löpande prisförfrågningar
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering av projekt, både internt och externt
 • Kontakt och uppföljning av leverantörer
 • Stötta verksamheten kring system och avtalsfrågor
 • Administration såsom dokumentation från verksamheten
Vi söker dig som...

är analytisk med ett starkt affärsmannaskap och har drivkraften att utveckla vår leverans. Detta är en spännande roll för dig som trivs i en händelserik och föränderlig miljö. Vi ser att du är flexibel och har förmåga att anpassa dig när förutsättningar ändras. Du trivs med att konkretisera problemställningar och att hitta vägen framåt på ett effektivt sätt. Rollen förutsätter ett mycket metodiskt och strukturerat arbetssätt liksom en välutvecklad förmåga att prioritera.

Vi lägger även vikt vid att du har hög energi, trivs med att hålla ett högt tempo och har förmåga att engagera och samarbeta med din omgivning.

Vi tror att du:
 • Uppskattar ordning och reda och känner dig bekväm med siffror
 • Gillar att ta egna initiativ och har en positiv inställning
 • Trivs med att arbeta både självständigt och i team
 • Har lett dina första projekt och vill ta nästa steg i utvecklingen
Du kommer själv kunna vara med och styra ditt arbete och upplägg. Coor är ett företag med många möjligheter och denna roll är en bra språngbräda för att kvalificera sig till andra spännande tjänster inom Coor.

Vi erbjuder

Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Sista ansökningsdag är 2019-10-13, men intervjuer genom förs löpande så vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Fredrik Håkansson, tele 010-5595721 eller mail fredrik.hakansson@coor.com
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.